Cum se simte Florin Busuioc după infarctul suferit la Craiova

Celebrități, CoolNews
share

Florin Busuioc a fost dus direct în sala de operații, după ce i s-a făcut rău pe scenă după un spectacol susținut, marți seară, la Craiova. Actorul a suferit un infarct miocardic și a fost transportat la Spitalul de Urgență din oraș unde i s-a montat un stent.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Cristina Geormăneanu, medicii au efectuat o operație minim invazivă, iar actorul se află acum în afara oricărui pericol.

”Operația a fost o reușită, i s-a montat un stent și acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declarație. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Marți seara, după ce a susținut un spectacol la CraiovaFlorin Busuioc a început să se simtă rău, iar la fața locului a intervenit un echipaj SMURD care l-a resuscitat câteva minute și apoi l-a transportat la spital.

Surse medicale, citate de Mediafax, susțin că actorul a fost dus direct în sala de operații, deoarece starea lui nu permitea transportul la București.

Articole similare

Chitaristul de jazz Al Di Meola a făcut infarct în timpul concertului de la București

Al Di Meola, cunoscut chitarist de jazz, a făcut infarct în timpul concertului pe care l-a susținut ...

Busu recită versurile piesei „Mama spunea” (Bitza & Tata Vlad) @Tic Talk cu Oana Tache

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virg...

Cum se simte Florin Busuioc după ce a suferit un infarct în noiembrie

A apărut prima fotografie cu Florin Busuioc, îndrăgitul prezentator de meteo de la Știrile PRO TV. ...