Confidenţialitate

Cum se adună banii la Cash Call

CoolNews, Viral
share

Virgin Radio Romania aduce Cash Call, cel mai simplu concurs radio unde poți câștiga mii de euro! Primul concurs vine luni dimineață, pe 11 ianuarie, de la Bogdan și Ionuț, de unde îți iei nu doar Energia aia Bună, ci și primii bani din 2021 câștigați on air!

Concursul Cash Call este foarte simplu de urmărit și mai ales îți este foarte ușor să iei parte la el. Parctic, asculți Virgin Radio Romania, ești atent când se dă startul și îți notezi câți bani ai să ne iei în direct!

Prinde în programele Virgin Radio Romania semnalul de concurs! Urmărește apoi piesele care îți aduc banii de la radio.

DJ-ul va anunța valoarea în euro a fiecărei piese, aceeași pentru toate piesele dintr-o rundă de joc.

În funcție de numărul de piese difuzate până în momentul în care DJ-ul va anunța piesa de Cash Call se vor tot aduna bani. De exemplu,  dacă valoarea anunțată/piesă este de 100 EUR și vor fi difuzate 10 piese, premiul va fi de 1000 de EURO.

Dacă fiecare piesă valorează 5.000 de euro și se aud 2 piese, ai 10.000 de euro! Sau poate prizi un concurs în care fiecare piesă este 10 euro și prinzi 10 piese la rând într-o rundă, ceea ce înseamnă 100 de euro. Te-ai prins cum funcționează! E simplu!

Din momentul în care se va anunța începerea concursului, te poți înscrie pe WhatsApp la 0734.666.000, trimițând un mesaj cu textul „Virgin Radio Cash Call”. Când se va anunța piesa de Cash Call, un ascultător este ales dintre cei înscriși și sunat în direct.

Dacă ne spune câte piese s-au difuzat și „Virgin Radio, dă-mi banii!” se alege cu toți banii din runda respectivă de joc!

E atât de simplu! Cash Call este cel mai simplu concurs radio unde poți câștiga mii de euro!

Articole similare

Care e fraza magică la Cash Call de la Virgin Radio Romania

Din 11 ianuarie începe la Virgin Radio Romania cel mai simplu concurs radio, unde poți câștga mii de...

CASH CALL. Din 11 ianuarie, la Virgin Radio Romania

Schimbăm jocul. Din 11 ianuarie 2021, la Virgin Radio Romania te așteaptă o nouă provocare: CASH CAL...