Cum să-ți transformi corpul în încărcător pentru smartphone!

Gadget
share

Exceptându-i pe cei dintre noi dotați cu celebrele Nokia 1100 cu lanternă și baterie care ține nesimțit de mult, cu toții am fost în situația în care telefonul și-a dat duhul după vreo 10 ore în mijlocul clubului de unde ne-am tras selfie-uri, am încercat să prindem vreun bomb track cu Shazam sau am verificat numărul de like-uri primite la filmulețul întunecat postat cu 3 minute înainte.

Soluția salvatoare vine de la Ampy Energy Capturing Device: o baterie minusculă dar cu capacitate de 1000 mAh, destul cât să te scoată din belea (cică îți dă curent pentru încă vreo 18 ore!!!). Chestia tare la jucăria asta este că se încarcă miraculos cu energia generată de mișcările tale, în cazul nostru dansul robotic sau bălăngăneala de pe un picior pe altul numită dans! Tare, nu?

Micul device este perfect și pentru cei mai extremi ecologiști dintre noi: dacă vrei energie cât se poate de verde pentru smartphone-ul tău atunci nu ai decât să dai câteva ture de Herăstrău pentru o încărcare rapidă. Să vedem atunci dacă-ți mai convine să transpiri atât pentru câteva scroll-uri pe facebook 🙂

Acumulatorul Ampy Energy Capturing Device se atașează de picior, costă 49 USD (la ofertă) și poate fi comandată de aici

Articole similare

S-a lansat aplicația iCEE.fest - DOWNLOAD

iCEE.fest a lansat o aplicație pentru telefonul mobil în care cei interesați pot viziona gratuit toa...

Cum să te joci cu smartphoneul în Noaptea Muzeelor 2018

Peste 30 de muzee din toată țara vor putea fi explorate prin tururi interactive, disponibile gratuit...

Egg hunt direct în telefonul tău

Sărbătorile au pătruns și în telefoanele Android. Și nu e primul an când se întâmplă asta. Google ob...
X