Confidenţialitate

„Cum să consumăm online?!” cu Alex Ciucă @Tic Talk cu Oana Tache

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virgin Radio Romania îți servește în fiecare sâmbătă și duminică un matinal buuuun și nebun! Tic Talk! Cu Oana Tache! De la 9 la 12!

Alex Ciucă sau Hoinaru.ro cum îl știe internetul e absolvent de Litere, secţia de Comunicare şi Relaţii publice, copywriter-wannabe, guraliv, nestatornic. Absolvent al Şcolii Centrale (şi tare mândru de asta). În prezent conduce o mică agenţie comunicare digitală și este și podcaster.

Alex a fost invitat de Oana Tache la Tic Talk @ Virgin Radio România pentru a discuta despre nebunia din online. De la implicarea în ajutarea ucrainenilor a lui Elon Musk, până la viralele, meme-urile și fenomenul de trolling, dezinformare și tips & tricks despre cum să consumăm sănătos internet, afli despre toate de la Oana Tache și invitatul ei, Alex Ciucă.

Matinalul de weekend de la Virgin Radio Romania s-a auzit ON AIR, dar s-a văzut și online pe Instagram, unde au existat intervenții live din cadrul emisiunii. Nu uita să dai un follow și acolo dacă nu ai făcut-o deja!

Articole similare

Jazzy Jo și Zarug joacă Ruleta Muzicală @Tic Talk cu Oana Tache

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virg...

Alexandra Stan cu telefonul la control @Tic Talk cu Oana Tache

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virg...

Ce spun astrele pentru săptămâna 9-15 mai? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uit...