Cum să asortezi rujul cu hainele (P)

CoolNews
share

Pentru femeile care vor să aibă o apariţie naturală şi de bun gust, există câteva reguli de urmat care îmbină excelent cromatica hainelor cu cea a pielii şi a rujului.
Iata cateva dintre ele:

Rochia neagră + rujul roşu. Este o combinaţie care sugerează eleganţă, atracţie şi putere personală. De obicei, o abordează femeile care au încredere în ele. Un element care adaugă un plus acestei combinaţii este o piele uşor bronzată, abia atinsă de soare.

Jeanşii şi rujul nude. O rochie de blugi sau o fustă cu o cămaşă de blugi largă, legată strâns în talie, însoţite de un ruj bej/nude sunt o alegere foarte bună pentru o zi obişnuită din timpul săptămânii, când mergi la muncă şi vrei să ai un look natural, proaspăt şi, în acelaşi timp, să inspire eficienţă şi entuziasm.

O camaşă/rochie galbenă şi un ruj roşu “cuminte”. Dacă ai un ten deschis şi îţi coafezi părul natural (eventual cu nişte bucle lejere), ai toate şansele să fii percepută ca o “floare” în căutare de soare, bună dispoziţie şi lucruri frumoase!

Dacă vrei să încerci nuanţe noi de ruj, potrivite pentru ţinutele tale preferate, află că s-a lansat noul ruj Mark.Epic de la Avon, cu 17 nuanțe uimitoare care rezistă pe buze întreaga zi.

Nu uita nici că până la finele săptămânii continuă pe virginradio.ro super concursul cu premii AVON!

Articole similare

Arad: Supărată că a fost părăsită, o femeie a scris mesaje cu rujul pe mașina fostului iubit (AUDIO)...

Rănită în dragoste, femeia i-a scris mai multe mesaje fostului iubit, cu rujul, pe mașină:  "Eşti un...

A fost lansat primul ruj pentru bărbați

Îngrijirea personală a ajuns la un alt nivel în România! Un producător englez a adus în țară prim...

Nuanțele de ruj preferate de vedete (P)

Vedetele de la Hollywood sunt o sursă de inspiraţie pentru fanii din toată lumea, atât în ceea ce pr...