Confidenţialitate

Cum s-a împrietenit Adina Buzatu cu cel mai tare lider spiritual din Thailanda – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Adina Buzatu a povestit în Maratonul lui Niculae despre experiența spirituală pe care a trăit-o în Thailanda. Designerul a fost într-o vacanță de 7 zile în Thailanda unde s-a împrietenit cu o mulțime de lume și a vizitat multe locuri mișto, experiență care „m-a trezit la realitate”.

„M-am împrietenit cu mulți localnici. În ziua în care am plecat mă plimbam pe bicicletă și eram cu un amic, art director la Hollywood și el mă întreabă: De unde te știe toată lumea? Măi, zic, ei sunt prietenoși și eu sunt prietenoasă și ne-am împrietenit. Am găsit cea mai bună supă, fabrica de înghețată de cocos!”

Adina Buzatu a povestit cum crează costumele pentru piese de teatru și cum îi îndrumă apoi pe actori să poarte hainele pe care ea le vede potrivite pentru rolul respectiv.

„Irina Margareta Nistor m-a sunat noaptea după premiera la Boeing Boeing și mi-a zis: am făcut rost de numărul tău de telefon, voiam să te cunosc pentru că ești minunată, ai făcut niște costume superbe! Am plâns de emoție, jur!”

Adinei Buzatu i-a fost greu să facă un clasament al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România, dar spune că îi place foarte mult stilul lui Ilie Năstase, care e drept că mai dă rateuri uneori, dar le face cu stil. Marica este și el foarte bine îmbrăcat, la fel și actorul Marius Manole și cântărețul What’s UP!

Articole similare

Killa Fonic: “Mai bine să alergi cu 10 lupi decât să te minți cu 1000 de oi pe lângă tine”

În #MaratonulLuiNiculae5, în studioul Virgin Radio Romania,Andrei Niculae l-a întrebat pe Killa Foni...

Raluka a obținut 500 de puncte la Wall Of Stars - VIDEO

Raluka a fost on fire la Maratonul lui Niculae, ediția cu numarul 5. Artista a acceptat toate pro...

Liviu Teodorescu a acceptat provocarea lui Andrei Niculae de a deveni DJ pentru câteva minute

Liviu Teodorescu DJ pentru 5 minute la Virgin Radio Romania. Liviu Teodorescu a spus prezent la M...
X