Confidenţialitate

Cum s-a împrietenit Adina Buzatu cu cel mai tare lider spiritual din Thailanda – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Adina Buzatu a povestit în Maratonul lui Niculae despre experiența spirituală pe care a trăit-o în Thailanda. Designerul a fost într-o vacanță de 7 zile în Thailanda unde s-a împrietenit cu o mulțime de lume și a vizitat multe locuri mișto, experiență care „m-a trezit la realitate”.

„M-am împrietenit cu mulți localnici. În ziua în care am plecat mă plimbam pe bicicletă și eram cu un amic, art director la Hollywood și el mă întreabă: De unde te știe toată lumea? Măi, zic, ei sunt prietenoși și eu sunt prietenoasă și ne-am împrietenit. Am găsit cea mai bună supă, fabrica de înghețată de cocos!”

Adina Buzatu a povestit cum crează costumele pentru piese de teatru și cum îi îndrumă apoi pe actori să poarte hainele pe care ea le vede potrivite pentru rolul respectiv.

„Irina Margareta Nistor m-a sunat noaptea după premiera la Boeing Boeing și mi-a zis: am făcut rost de numărul tău de telefon, voiam să te cunosc pentru că ești minunată, ai făcut niște costume superbe! Am plâns de emoție, jur!”

Adinei Buzatu i-a fost greu să facă un clasament al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România, dar spune că îi place foarte mult stilul lui Ilie Năstase, care e drept că mai dă rateuri uneori, dar le face cu stil. Marica este și el foarte bine îmbrăcat, la fel și actorul Marius Manole și cântărețul What’s UP!

Articole similare

#GHIOZDANULLUINICULAE: 15 lucruri pe care nu le știai despre Bulgaria

Maratonul lui Niculae prin statele membre ale Uniunii Europene continuă astăzi cu.... Bulgaria! Face...

Killa Fonic: “Mai bine să alergi cu 10 lupi decât să te minți cu 1000 de oi pe lângă tine”

În #MaratonulLuiNiculae5, în studioul Virgin Radio Romania,Andrei Niculae l-a întrebat pe Killa Foni...

Raluka a obținut 500 de puncte la Wall Of Stars - VIDEO

Raluka a fost on fire la Maratonul lui Niculae, ediția cu numarul 5. Artista a acceptat toate pro...