Cum s-a împrietenit Adina Buzatu cu cel mai tare lider spiritual din Thailanda – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Adina Buzatu a povestit în Maratonul lui Niculae despre experiența spirituală pe care a trăit-o în Thailanda. Designerul a fost într-o vacanță de 7 zile în Thailanda unde s-a împrietenit cu o mulțime de lume și a vizitat multe locuri mișto, experiență care „m-a trezit la realitate”.

„M-am împrietenit cu mulți localnici. În ziua în care am plecat mă plimbam pe bicicletă și eram cu un amic, art director la Hollywood și el mă întreabă: De unde te știe toată lumea? Măi, zic, ei sunt prietenoși și eu sunt prietenoasă și ne-am împrietenit. Am găsit cea mai bună supă, fabrica de înghețată de cocos!”

Adina Buzatu a povestit cum crează costumele pentru piese de teatru și cum îi îndrumă apoi pe actori să poarte hainele pe care ea le vede potrivite pentru rolul respectiv.

„Irina Margareta Nistor m-a sunat noaptea după premiera la Boeing Boeing și mi-a zis: am făcut rost de numărul tău de telefon, voiam să te cunosc pentru că ești minunată, ai făcut niște costume superbe! Am plâns de emoție, jur!”

Adinei Buzatu i-a fost greu să facă un clasament al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România, dar spune că îi place foarte mult stilul lui Ilie Năstase, care e drept că mai dă rateuri uneori, dar le face cu stil. Marica este și el foarte bine îmbrăcat, la fel și actorul Marius Manole și cântărețul What’s UP!

Articole similare

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...

Alina Eremia lansează „Cu voce tare”! S-a auzit în premieră la Maratonul lui Niculae

Alina Eremia vine cu o interpretare ca o îmbrățișare în ,,Cu Voce Tare”. Artista recunoscută pentru ...

Liviu Teodorescu lansează single-ul "Mă arunc". Piesa s-a auzit în premieră la Maratonul lui Niculae...

În timp ce melodia "Mi Loca", alături de Steve Ant, ocupă primele locuri în topurile muzicale și a f...