Cum s-a împrietenit Adina Buzatu cu cel mai tare lider spiritual din Thailanda – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Adina Buzatu a povestit în Maratonul lui Niculae despre experiența spirituală pe care a trăit-o în Thailanda. Designerul a fost într-o vacanță de 7 zile în Thailanda unde s-a împrietenit cu o mulțime de lume și a vizitat multe locuri mișto, experiență care „m-a trezit la realitate”.

„M-am împrietenit cu mulți localnici. În ziua în care am plecat mă plimbam pe bicicletă și eram cu un amic, art director la Hollywood și el mă întreabă: De unde te știe toată lumea? Măi, zic, ei sunt prietenoși și eu sunt prietenoasă și ne-am împrietenit. Am găsit cea mai bună supă, fabrica de înghețată de cocos!”

Adina Buzatu a povestit cum crează costumele pentru piese de teatru și cum îi îndrumă apoi pe actori să poarte hainele pe care ea le vede potrivite pentru rolul respectiv.

„Irina Margareta Nistor m-a sunat noaptea după premiera la Boeing Boeing și mi-a zis: am făcut rost de numărul tău de telefon, voiam să te cunosc pentru că ești minunată, ai făcut niște costume superbe! Am plâns de emoție, jur!”

Adinei Buzatu i-a fost greu să facă un clasament al celor mai bine îmbrăcați bărbați din România, dar spune că îi place foarte mult stilul lui Ilie Năstase, care e drept că mai dă rateuri uneori, dar le face cu stil. Marica este și el foarte bine îmbrăcat, la fel și actorul Marius Manole și cântărețul What’s UP!

Articole similare

Ami ne-a pregătit micul dejun în Maratonul lui Niculae IV

Ami a ajuns la ora 5 în studioul Virgin Radio Romania, alături de Andrei Niculae, dar n-a venit cu m...

Skivo și Irina Deaconescu dau idei de date-uri în Maratonul lui Niculae IV

Maratonul lui Niculae 4 continuă cu vloggerițele Mădălina Cazacu (Skivo) și Irina Deaconescu invitat...

Cum s-a împrietenit Adina Buzatu cu cel mai tare lider spiritual din Thailanda - VIDEO

Adina Buzatu a povestit în Maratonul lui Niculae despre experiența spirituală pe care a trăit-o în T...
X