Confidenţialitate

Cum s-a decis Vladimir Drăghia să doneze cei 100.000 EURO câștigați la Exatlon – VIDEO

share

Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon și a venit miercuri la Virgin Tonic să ne povestească cum l-a schimbat aventura intensă trăită în timpul concursului, dar și cum a ajuns la concluzia că premiul de 100.000EURO ar trebui donat integral.

„Nimic nu te poate pregăti pentru momentul ăsta. Aș vrea să le mulțumesc celor care au crezut în mine. Nu am câștigat eu, ci cauza pentru care am luptat. Sunt patru câștigători. Am avut ca norocul meu să fie mai mare. Le mulțumesc tuturor. La început am zis că voi dona jumătate dintre bani. (…) Cel mai important lucru pe care îl poți face cu banii este să îi donezi. Cea mai importantă lecție este exemplul pe care îl poți da celor de acasă. Dacă eu am putut face asta după cinci luni de dormit pe scândură și mâncat orez, și voi puteți oferi un euro, un cuvânt bun și timp”, a spus Vladimir Drăghia după ce a aflat că este marele câștigător.

La câteva zile după câștigarea concursului, Vladimir Drăghia este convins că a făcut alegerea corectă pentru banii câștigați.

Vladimir Drăghia a făcut parte din echipa Faimoșii.

Cei zece „faimoși” care au luat startul a fost Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, Vladimir Drăghia, Giani Kiriță – fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătalin Cazacu, campion de motociclism viteză, Claudia Pavel (Cream), Diana Belbiță, luptătoare profesionistă de MMA, supranumita Prințesa Războinica, Anca Surdu – dublă campioana mondială și europeană la gimnastică aerobica, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial și european, și Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Articole similare

Mișcarea globală dedicată generozității e marcată de români o săptămână, din 1 Decembrie

A mai rămas doar o zi până când începe Giving Tuesday, mișcarea globală dedicată generozității. ...

What's Up s-a retras de la Exatlon România după un scandal cu Lili Sandu

What's Up n-a fost chiar pregătit total pentru noul sezon al Exatlon România. Artistul a părăsit sho...

I-am spus lui Vladimir Drăghia ce ar fi putut să-și ia de 100.000 de euro - VIDEO

Super vibe am primit în dimineața asta de la eroul  Exatlon, Vladimir Drăghia! Actorul a povestit la...