Confidenţialitate

Cum răspunde Lady Gaga zvonurilor despre o idilă cu Bradley Cooper – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Duetul de la Oscar între Lady Gaga și Bradley Cooper a aprins imaginația internetului. Au curs sute de comentarii și s-au făcut multe glume despre momentul intim dintre cei doi.

Jimmy Kimmel a apreciat momentul dintre cei doi ca fiind unul cu super chimie sexuală: „Lady Gaga și Bradley Cooper au atâta chimie sexuală. În primul minut al cântecului, soția mea a început să ovuleze. Un star s-a născut și un copil aproape s-a născut!”

Invitată în emisiunea lui de miercuri seara, Lady Gaga a explicat ce s-a întâmplat de fapt la Oscaruri: „Social media este de fapt toaleta internetului. Oamenii au văzut dragoste, pentru că exact asta am vrut să vedeți. Shallow este un cântec de dragoste, filmul ”A star is born” este o poveste de dragoste. Am lucrat o săptămână pentru momentul de la Oscaruri.” 

Lady Gaga i-a mai explicat lui Kimmel că a fost foarte important atât pentru ea cât și pentru Cooper să fie conectați în toată perioada asta în care s-au decernat premii.

Show-ul de pe scena Oscar a fost în întregime viziunea lui Cooper, a mai declarat Gaga în emisiunea lui Kimmel: „Când cânți cântece de dragoste, asta vrei să simtă oamenii”, a adăugat artista.

Una dintre internaute a scris pe Twitter: „Dacă Lady Gaga nu este îndrăgostită de Bradley Cooper, atunci ea merită un Oscar pentru show!”

Articole similare

Lady Gaga și Jennifer Lopez îi cântă lui Joe Biden la festivitatea de învestire

Lady Gaga și Jennifer Lopez îi cântă lui Joe Biden la festivitatea de învestire. Gaga nu putea să...

Lady Gaga va juca rolul principal într-un film despre Imperiul Gucci

Lady Gaga va juca rolul principal într-un film despre Imperiul Gucci. Producția va fi regizată de...

Lady Gaga îi datorează totul bunicii sale

Într-un interviu recent, Lady Gaga a vorbit despre cum a reușit să depășească momentele grele din vi...