Confidenţialitate

Cum poți trimite gratuit cărți poștale de Crăciun

CoolNews, Viral
share

Până pe 20 decembrie poți să faci o surpriză prietenilor și rudelor trimițând o carte poștală gratuit, direct de pe telefon sau calculator, la inițiativa Pink Post.

”Chiar dacă restricțiile și carantinarea unor anumite zone fac vizitele de sărbători mai dificile, știm că acestea nu sunt singura modalitate prin care le putem arăta celor apropiați că ne gândim la ei sau că le suntem recunoscători pentru susținere.
E un an atipic și nu mai vrem să le amintim oamenilor de acest lucru. În schimb, vrem să vorbim despre sărbători și despre bucuria pe care o simțim atunci când suntem alături de cei dragi.

Așa că rupem o pagină din tradiții nu chiar demult apuse și trimitem cărți poștale. Fie că sunt pentru părinți, bunici sau nepoți, Pink Post are cu siguranță o variantă potrivită pentru oricine, dintre cele 6 pe care le-am pregătit pe pinkpost.ro/sarbatori2020.

Completezi detaliile destinatarului (nume, prenume, județ, localitate și adresa exactă) iar la final alegi numele expeditorului (am spus „alegi” pentru că, cine știe, poate ai o poreclă amuzantă sau un nume de cod pe care doar destinatarul îl cunoaște). Bifezi rubrica de confidențialitate și faptul că nu ești un robot și gata, Pink Post a înregistrat datele și se ocupă de trimiterea cărții poștale”, transmit repzentanții Pink Post.

Compania care a venit cu ideea anunță că toate cărțile poștale completate pe site vor fi trimise până pe 24 decembrie.

„Suntem conștienți că e un moment dificil, în care călătoriile și vizitele sunt restricționate, însă nu vrem să uităm de momentele speciale din acest an. Cărțile poștale create de Pink Post cu ocazia sărbătorilor de iarnă ne fac și nouă zilele mai frumoase, iar printre primii expeditori se numără și oameni din echipă. Vrem să venim în ajutorul celor care vor să trimită gânduri bune familiei sau prietenilor pe care nu-i pot vizita anul acesta, motiv pentru care ne-am gândit să revenim la o tradiție atât de dragă nouă, cu ajutorul platformei recent lansate”, au spus reprezentanții Pink Post.

Articole similare

VIDEO: Afacere de Paște cu iepurași care țin seringi cu ”vaccin”

V-am speriat un pic? Dar da, ați citit bine! Iepuraşii cu seringi, care vor face deliciul sărbătoril...

SONDAJ: Ce își doresc românii de Crăciun?

Ce își doresc românii de Crăciun?  Ne ajută cei de la IRES, care au făcut un sondaj pe tema asta. ...

Mai puțini români care se întorc de sărbători în țară, față de ceilalți ani

Sărbătorile acestea tot mai puțini români aleg să vină în țară la rude. Numărul de zboruri spre R...