Confidenţialitate

Cum câștigi un loc în Tabăra NERF 2017

CoolNews
share

A doua ediție a Taberei NERF, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, va avea loc în perioada 20 – 25 iulie  în stațiunea Bran, județul Brașov.

Așa cum o spune și sloganul taberei – „Distracție în mișcare. Camarazi în deplasare”, copiii vor avea ocazia să descopere jocuri și ateliere creative de care se vor bucura alături de cei mai buni prieteni.

17 copii norocoși, alături de cel mai bun prieten al lor, vor avea șansa de a trăi 6 zile de super-distracție în compania jocurilor preferate și de a participa la activități creative în aer liber care le vor transforma vacanța de vară în una de neuitat.

„Experiența Taberei NERF de anul trecut a fost una extraordinară, copiii au fost foarte încântați de activitățile din timpul taberei și de jocurile pe care au avut ocazia să le încerce în premieră. Tocmai de aceea, pornind de la bucuria copiilor care au trăit experiența Taberei NERF în 2016, ne-am gândit ca anul acesta să oferim și altor micuți din România șansa de a participa la o tabără de vară unică”, a declarat Ana Szabadszalasi, brand manager Hasbro România.

pentru că unul dintre cuvintele cheie este „camaraderia”, fiecare zi de activități în aer liber se va încheia cu hohote de râs, cu o seară tematică în care copiii vor putea testa cele mai noi jocuri și jucării din portofoliul Hasbro.

Tabăra NERF este, așadar, cel mai bun mod prin care copiii pot lega noi prietenii și descoperi cât de distractivă poate fi mișcarea în aer liber.

Pentru a câștiga locuri pentru copiii lor în Tabăra NERF, părinții trebuie să se înscrie pe site-ul www.tabaranerf.ro și să urmeze pașii indicați pe site. În plus față de locurile în tabără, ei pot câștiga 500 de premii din gama NERF, printre care și o super mașină NERF.

Înscrierile în competiție pentru cele 17 locuri duble în Tabăra NERF au loc în perioada 27 martie – 5 iunie 2017.

Articole similare

Cardi B și Megan Thee Stallion - Giveaway de 1 milion de dolari

Cardi B cu Megan Thee Stallion fac un Giveaway destinat exlusiv femeilor, al cărui premiu constă înt...

Irina RImes a început vânătoarea!

Pentru ca cel mai recent album lansat are un feedback foarte bun si pentru ca Irina a reusit sa isi ...

Fotografii spectaculoase realizate cu telefonul mobil! Huawei lansează competiția de fotografie Huaw...

Când ai un telefon bun e mai simplu să te transformi într-un artist recunoscut internațional! Iar as...