Cum au trecut 30 de ani de Shurubel – VIDEO

CoolNews, Energia aia bună
share

Andrei Lacatuș, pentru mai toată lumea, Shurubel, s-a născut la București, la 18 Mai 1988 din părinți români – Tatăl de la Moinești, mama din Piatra, Jud Teleorman.

Ca să-ți faci o idee, la vremea respectivă, la radio se auzea piesa asta!

Isteț de mic, Shurubel a fost declarat regele alfabetului la grădiniță, deși nu știa nici atunci să pronunțe litera ”R”.

Timpul a trecut, ajungem în anul 1999! Toată lumea în clasă! Micul Shurubel este la școală de 4 ani deja, și, la vârsta de 11 ani, își face prima prietenă. Era poreclită ”Iubi”, nu doar de el, de toată lumea.

Ce se auzea la radio în perioada aia?

Mai târziu, prin 2002, când abia apăruse netul prin dial-up și era ieftin să stai doar după 10 seara, Shurubel, versiunea cu buletin deja, pentru ca avea 14 ani, se chinuia împreuna cu Silviu, fratele mai mic, vreo 3 zile, să descarce hitul momentului…

În școala generală, Andrei Lăcătuș, aka Shurubel, era olimpic la franceză. Ba chiar a fost adus în cancelaria profesorilor și lăudat!

Și pentru că nu știa de mic să gestioneze succesul și laudele, nu durează mult până i se urcă la cap. Anul 2003 îl prinde pe Shurubel jucând ca disperatul Championship Manager. Câteodată îl apuca lumina zilei jucându-se. Lumea pleca la serviciu, el se juca. Antrenor la AS Roma, apropo!

Între 2004 și 2007, în Liceu, Shurubel devine genu’ ăla de elev deștept de la care toată lumea își copiază tema. Și nu îl deranjează cu nimic, pentru că se simte bine când îi ajută pe cei din jur. În plus, începe să se implice în orice, efectiv orice, ca să se dezvolte.

Așa începe aventura lui Shurubel în lumea radioului, dar și în online cu proiectul ”10 Lucruri”.

Printre primele piese cărora Shurubel le-a dat play vreodată la radio este piesa asta…

Suntem în perioada liceului pentru Shurubel. În 2006, obsedat să se dezvolte pe toate planurile, se apucă de radio.

Primii ascultători au fost chiar colegii lui din Colegiul National Gheorghe Lazăr din București. Radioul emitea doar pe holurile liceului.

Primul coleg la radio? Un ochelarist pe care s-ar putea să îl știți după numele de Ionuț Bodonea, la vremea respectivă Dj Zap.

Revenind la Shurubel, se îndrăgostește din prima secundă de ideea de radio și după liceu, în 2007, ajunge la un radio pentru studenți, unde devine coleg, printre alți puști de 18 ani, cu Bogdan Ciudoiu.

În 2010, semnează primul lui contract cu un radio național, Radio 21 și la scurt timp, se întâlnește pe holul Radio 21, la dozatorul de apă, cu același Bogdan. Dap, din nou colegi, Hm, viața asta.

Suntem în 2011. Shurubel știe deja că misiunea lui în viața asta este să facă oamenii să se distreze, să râdă. Așa că dezvoltă, în paralel cu cariera la radio, proiectul online ”10 Lucruri” împreună cu Vali Dobrogeanu și Ionuț Bodonea. Urmează sute de mii de subscriberi și milioane de viewuri pe YouTube.  

Mai târziu, Shurub se trezește în 2015 într-un proiect de matinal la radio în care lucrează cu… aceiași Ionuț Bodonea, Vali Dobrogeanu și Bogdan Ciudoiu.

Ca și cum totul ar fi fost un scenariu scris de cineva de la bun început. Între timp întâlnește și dragostea adevărată!

Și uite-ne în 2018, lângă versiunea lui Shurubel la 30 de ani, pregătindu-se de nuntă și făcând zi de zi ce îi place cel mai mult. Făcând ascultătorii să se simtă bine, să râdă cu poftă și să se bucure de viață.

Și, odată cu ascultătorii noștri, fix asta primim și noi, aici în studio, în fiecare dimineață, de la omul cu cel mai mare suflet dintre noi toți.

Știm că puștiul de altădată din Crângași e mândru de ce a realizat. La multi ani, Shurubel! Și următorii 30 de ani să te găsească la fel de fericit că îi poți face pe alții să zâmbească.

La mulți ani, Shurubel!

Articole similare

Adam Chițu a fost desemnat cel mai bun dansator de street-dance din România la Red Bull Dance Your S...

Circul Metropolitan din București a găzduit finala competiției Red Bull Dance Your Style 2023, unde ...

Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine la București

Red Bull Dance Your Style revine cu cea de-a treia ediție și caută cel mai bun dansator de street-da...

Shurubel s-a întors în studio, powered de prietenii de la Beck's! (VIDEO)

Shurubel s-a întors în studio și, powered de prietenii de la Beck's, ne-a povestit cum e noua lui vi...