Confidenţialitate

Cum arată cel mai mare roller coaster inspirat de Jurassic World: Velocicoaster (VIDEO)

CoolNews, Viral
share

Cel mai mare roller coaster inspirat de ”Jurassic World”, filmul regizat de Steven Spielberg, atrage atât de mulți vizitatori în orlando, Florida, încât oamenii stau la coadă ore bune ca să prindă un loc și au ajuns să-ți programeze vacanțele în funcție de cât de aglomerate se anunță zilele în parcul de distracții care-l găzduiește. Noua atracție, botezată sugestiv Velocicoaster, a fost deschisă publicului pe 10 iunie.

După patru ani de lucrări a fost gata acest roller coaster înalt de 47 de metri, cu patru răsuciri, un lansator care atinge 110 kilometri pe oră și unul de 28 de kilometri pe oră. Trenul este propulsat la 47 de metri înălțime, ca mai apoi să ai parte de cădere la 80 de grade. Evident, experiența este rezervată doar amatorilor de senzații tari care-și știu inima sănătoasă tun!

Creatorii atracției Velocicoaster au păstrat multe detalii din filmul ”Jurassic World” în apropierea atracției principale, așa că o vizită în parc poate însemna mult mai mult decât o cursă plină de adrenalină.

Cel mai ieftin bilet costă 100 de dolari pentru a ajunge la Velocicoaster, iar turiștii trebuie să poarte măști în zonele aglomerate.

ILUSTRAȚIE: Simulare Velocicoaster via UNIVERSAL ORLANDO RESORT ORLANDO

Articole similare

Steven Spielberg lucrează cu Netflix

Steven Spielberg s-a asigurat că are proiecte mult timp de aici înainte. Compania lui Steven Spielbe...

TRAILER: West Side Story, remake în regia lui Steven Spielberg, după un musical celebru

S-au dat premiile Oscar 2021, se pregătesc deja cele din 2022. Steven Spielberg a lansat, ieri, t...

Apple lansează un serial original regizat de Steven Spielberg

Compania americană Apple se extinde și spre alte domenii, odată cu lansarea unui serial original reg...