Confidenţialitate

Cum arată brățara care te curentează când exagerezi cu fast food-ul

CoolNews, Energia aia bună
share

Parcă uneori ai vrea să te tragă cineva de mânecă și să-ți spună când ai întrecut măsura cu fast food-ul sau când ai cheltuit prea mulți bani.

Ce ai zice însă de niște electroșocuri care să te trezească la realitate? Vin cu ideea asta cei de la Amazon. Ei îți propun brățara Pavlok care te costă puțin peste 240 de dolari.

De banii ăștia, brățara îți provoacă o durere echivalentă cu a atinge o ușă după ce ai frecat șosetele pe covor ca să te încarci cu energie electrostatică.

Vei fi curentat în cazul mai multor obiceiuri proaste, cum ar fi fumatul, mâncarea de la fast food, prea multe cumpărături pe net, sau rosul unghiilor. Un impuls de 350 de volți va trece prin corpul tău de câte ori întreci măsura.

Advertisement

Tehnologia pe care o folosește brățara a fost creată de compania Behavioral Technology din Salt Lake City, Utah. Ca să funcționeze însă, trebuie să porți brățara pe tot parcursul zilei.

Cum se întâmplă și în cazul medicamentelor, cei de la Amazon susțin că obiceiurile proaste „se vor reduce semnificativ” în 3-5 zile.

Un internaut povestește că în cazul lui brățara a funcționat: „Am suferit de ADHD și am devenit dependent de Facebook. Am scris o postare prin care am rugat un prieten să mă avertizeze de fiecare dată când intram pe Facebook, iar activitatea mea a scăzut rapid.”

Pe de altă parte, psihologul Greg Cason susține că: „dispozitivele de genul ăsta nu funcționează pentru că oamenii le pot da jos de pe mână și astfel nu mai sunt eficiente.”

Articole similare

Netflix, Amazon şi WarnerMedia au anunțat că boicotează Globurile de Aur

Globurile de Aur trec printr-o situație delicată. În ultima perioadă organizatorii au primit foar...

J Balvin a lansat documentarul "The Boy from Medellin" - VIDEO

Chiar de ziua lui, pe 7 mai, J Balvin a marcat o dublă lansare: "7 de Mayo", track-ul inclus în doc...

Se face documentar despre viața Serenei Williams

Se face documentar despre viața Serenei Williams. Se va ocupa de el chiar multipla campioană de t...