Confidenţialitate

Cum a reușit un curier să strângă 40.000 de $ din donații, după o postare pe Tik-Tok

Viral
share

Un curier din Las Vegas a primit din donații o mică avere, după o postare pe Tik-Tok.

Acesta spunea că și-ar dori ca oamenii să înțeleagă cât de important este „bacșiș-ul” pentru un curier: “Am pierdut 45 de minute cu o livrare și am fost nevoit să plătesc 3 dolari pentru parcare, pentru că destinatarul livrării nu a vrut să iasă afară din casă și nu existau locuri de parcare gratuite. Mi-a dat un bacșiș de 1,5 dolari.”

Clipul său a ajuns viral în America, a strâns peste 4 milioane de vizualizări, iar mobilizarea oamenilor a fost absolut exemplară.

Printre oamenii care au urmărit clipup s-au numărat fanii și jucătorii a trei echipe de fotbal din nord-vestul Statelor Unite, care s-au mobilizat și au adunat pentru tânăr peste 40.000 de dolari.

Cu banii primiți, curierul a reușit să se mute în altă locuință împreună cu logodnica lui, dar spune că nu va păstra întreaga sumă, ci va dona, la rândul lui, o parte pentru cei care nu își pot plăti chiria, facturile sau medicamentele.

@livefreestudiosTIP YOUR DELIVERY FOLKS! ##ubereatsdriver ##notips ##pandemic ##homeless ##helpme ##fyp ##deliverydriver ##delivery

♬ original sound – Riley Elliot

Foto: Captură video/Tik-Tok