Confidenţialitate

Cum a fost prins fostul ministru Ilan Laufer cu minciuna pe internet

Celebrități, CoolNews
share

Fostul ministrul al Mediul de Afaceri Ilan Laufer este acuzat că a trucat o fotografie după vizita într-o comunitate de români în SUA.

Acesta a fost la Centrul Cultural din Portland, în statul Oregon, să stea de vorbă cu câțiva români de acolo. La finalul întâlnirii Laufer s-a pozat cu oamenii și a rezultat o postare. A fost făcută de Marius Marin, unul dintre participanți.

În aceasta se pot vedea 9 oameni care stau cu spatele la un perete alb.

Însă Ilan Laufer a pus pe Facebook o altă variantă a fotografiei, care a fost editată. Pe peretele din spate el a adăugat sigla PSD Diaspora plus steagul Americii și pe cel al Uniunii Europene.

Fostul ministru al Mediul de Afaceri a scris apoi că a participat la inaugurarea filialei PSD Oregon: „Astăzi am pus bazele noii organizații PSD Portland, Oregon, o nouă structură extrem de importantă, situată pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.”

Totul ar fi putut trece neobservat dacă Marius Marin, unul dintre participanții la întâlnire nu ar fi declarat că discuțiile au avut cu totul alte subiecte, nicidecum înființarea unui sediu PSD.

„S-au schimbat informații, s-a discutat despre înființarea unui Consulat în Portland, s-au schimbat idei despre zona businessului și a investițiilor, s-au discutat anumite proiecte ale comunității, în general informații utile pentru ambele părți.”

Gestul lui Ilan Laufer a fost aspru taxat de internauți.

Articole similare

Ce au în comun cultura, afacerile și cancanurile?

”Ministerul de la Pagina 5” sau ”Mica publicitate cu Matrimoniale, Șpăgi și diverse Combinații". Ar ...