Confidenţialitate

Cum a fost la concertul aniversar Voltaj, „Ca la 20 de ani”

Muzică
share

Concertul de la finalul lunii noiembrie de la Sala Polivalenta a adunat aproximativ 4000 de oameni care au cantat alaturi de Voltaj cele mai iubite hituri ale trupei. Evenimentul, o impresionanta desfasurare de forte, a prezentat publicului printr-un show multimedia care imbina elemente grafice si video cu jocuri de lumini si o scenografie atent creata, cele mai iubite piese ale ultimilor ani printre care „Albinuta”, „Si ce”, Pic, pic” si „Ca la 20 de ani”. In plus, trupa a cantat pe scena Salii Polivalente alaturi de Loredana Groza cel mai recent single al lor, „Dependenta mea”, piesa ce se regaseste pe cel mai recent material discografic, „Ca la 20 de ani”.

 

„O Sala Polivalenta arhiplina, un public care a avut o energie ca la 20 de ani si niste invitati superbi: Loredana, Cornel Ilie si Carla Stefani. Nici nu gasesc cuvinte destule si cuprinzatoare pentru cat de frumos a fost! E un cadou superb pe care l-am primit la aniversarea primilor nostri 20 de ani si o incheiere excelenta a turneului national „Ca la 20 de ani”. Am lansat si un album nou, am filmat videoclipul urmatorului nostru single intitulat „Om”, o seara PERFECTA! Le multumim din suflet tururor celor care au fost acolo pentru atmosfera extraordinara pe care au facut-o!”, marturiseste Calin Goia

 

Albumul „Ca la 20 de ani” este disponibil in magazinele de specialitate Muzica, reteaua Carturesti si online pe www.emag.ro .

Articole similare

Serial documentar: 20 de ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie

Este în lucru un serial documentar pentru a marca 20 de ani de la atentatele teroriste din 11 septem...

Florin Ristei: ,,Mă faceți să plâng!" . Ascultă ce s-a întâmplat, în direct, la Fere x Liza(Audio)...

Florin Ristei a punctat, alături de Fere și Liza, 20 de ani de la lansarea mega hit-ului ,,Dana". ...

2 decenii de la 'The Marshall Mathers LP'

Sunteți gata să ne simțim bătrâni, fiindcă our boy Eminem sărbătorește 2 decenii de când a lansat 'T...