Confidenţialitate

Cum a fost la concertul aniversar Voltaj, „Ca la 20 de ani”

Muzică
share

Concertul de la finalul lunii noiembrie de la Sala Polivalenta a adunat aproximativ 4000 de oameni care au cantat alaturi de Voltaj cele mai iubite hituri ale trupei. Evenimentul, o impresionanta desfasurare de forte, a prezentat publicului printr-un show multimedia care imbina elemente grafice si video cu jocuri de lumini si o scenografie atent creata, cele mai iubite piese ale ultimilor ani printre care „Albinuta”, „Si ce”, Pic, pic” si „Ca la 20 de ani”. In plus, trupa a cantat pe scena Salii Polivalente alaturi de Loredana Groza cel mai recent single al lor, „Dependenta mea”, piesa ce se regaseste pe cel mai recent material discografic, „Ca la 20 de ani”.

 

„O Sala Polivalenta arhiplina, un public care a avut o energie ca la 20 de ani si niste invitati superbi: Loredana, Cornel Ilie si Carla Stefani. Nici nu gasesc cuvinte destule si cuprinzatoare pentru cat de frumos a fost! E un cadou superb pe care l-am primit la aniversarea primilor nostri 20 de ani si o incheiere excelenta a turneului national „Ca la 20 de ani”. Am lansat si un album nou, am filmat videoclipul urmatorului nostru single intitulat „Om”, o seara PERFECTA! Le multumim din suflet tururor celor care au fost acolo pentru atmosfera extraordinara pe care au facut-o!”, marturiseste Calin Goia

 

Albumul „Ca la 20 de ani” este disponibil in magazinele de specialitate Muzica, reteaua Carturesti si online pe www.emag.ro .

Articole similare

Cum a fost la concertul aniversar Voltaj, "Ca la 20 de ani"

Concertul de la finalul lunii noiembrie de la Sala Polivalenta a adunat aproximativ 4000 de oameni c...

VOLTAJ lansează „Las tot”, o piesă fun pentru o vară întreaga

Dupa ce a adus marea si a cantat pe o barca in parcarea unui business center din Bucuresti, VOLTAJ l...

Revelion 2018 în stradă, în București

Peste 100 de hituri, 6 ore de muzică live și zeci de artiști sunt anunțați în Piața George Enescu di...