Confidenţialitate

Cum a fost în noul magazin Cora Pantelimon (P)

CoolNews
share

După 16 ani, Cora Pantelimon vine cu un nou concept care merită toată atenția. Un magazin cu raioane aerisite, rafturi cu un design proaspăt și vitrine moderne! Marți, pe 10 decembrie, Andrei Niculae a mutat emisia Virgin Radio Romania din mijlocul magazinului Cora Pantelimon.

Fie că ai fost în magazin, sau pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania sau Cora Romania, fie că ne-ai urmărit în direct la radio, am avut premii pentru toată lumea.

Am început cu o discuție alături de Anca Popescu, directorul Cora Pantelimon, care ne-a povestit despre noul concept al magazinului și despre surprizele pe care cei de la Cora le au pregătite pentru noi.

Suntem #live din Cora Pantelimon unde Andrei Niculae te aşteaptă cu multe provocări şi primele super oferte pregătite la Cora de sărbători pe care le afli direct de la Anca Popescu, director Cora Pantelimoncora Romania

Publicată de Virgin Radio Romania pe Marţi, 10 decembrie 2019

După aceea, Gabriel Fereșteanu și Andrei Niculae, alături de Anca Popescu, au mers printre rafturi, fiind ghidați de urmăritorii de pe Facebook LIVE. La sfârșit, cinci norocoși au câștigat un voucher de 500 de lei de la Cora Romania. Nebunia, o vedeți mai jos:

Suntem #live din Cora Pantelimon

Suntem #live din Cora Pantelimon unde îl poți controla prin comentarii pe Gabriel Fereșteanu prin magazin. Fă echipă împreună cu Fere şi poți câştiga unul din cele 5 vouchere de 500 lei pentru shopping în Cora Pantelimon

Publicată de Virgin Radio Romania pe Marţi, 10 decembrie 2019

La sfârșit, Andrei Niculae a ascuns două perechi de căști într-o cutie misterioasă, iar persoanele din live-ul de pe Facebook au trebuit să ghicească, prin indicii, obiectul care se ascunde în cutie.

Ghiceste ce e in cutie si e al tau cora Romania – Cora Pantelimon

Publicată de Virgin Radio Romania pe Marţi, 10 decembrie 2019

Cora Pantelimon te așteaptă în noul magazin să te bucuri de cumpărături #SMART.

Articole similare

Andrei Niculae te așteaptă live la Cora Pantelimon

După 16 ani, Cora Pantelimon vine cu un nou concept care merită toată atenția. Un magazin cu raioane...