Confidenţialitate

Cum a fost creată cea mai amuzantă secvență din Deadpool 2

CoolNews, Filme
share

Dacă ai mers la cinema în acest weekend, putem cădea cu toții de acord că cea mai amuzantă secvență a filmului a fost de departe și cea mai nerealistă. Dar e un film bazat pe benzi desenate, corect?

Alertă de spoilere, dacă nu ai fost la film.

Atunci când David Leitch, regizorul filmului Deadpool 2 a citit scenariul, i-au căzut ochii pe o anumită scenă, mai mult sau mai puțin realizabilă într-un film. După cum știți, în primul film Deadpool trebuie să-și crească din nou o mână după o bătălie.

În al doilea film, Deadpool are din nou probleme și după ce a fost rupt în două de către Juggernaut, unul dintre răufăcători iar, datorită puterilor mutante, Deadpool trebuie să se odihnească pentru a le putea crește din nou.

„Când m-am uitat prima dată la acea pagină, m-am oprit întrebându-mă: Cum o să facem noi asta?”, a declarat David Leitch.

„Primul pas a fost să vedem cum putem conecta scena în care îi apare corpul, cu scena în care îi apar piciorușele în creștere. Am făcut o grămadă de teste pentru a vedea în ce stadiu ar trebui să fie picioarele.”

După mai multe variante, regizorii au ajuns la concluzia că trebuie să folosească picioarele unui copil de 5 ani.

„Este foarte controversat să încerci să arăți pe ecran acea parte a corpului unui copil.”, a mai declarat regizorul.

Scena care copiază secvența simbolică din „Basic instinct” a trecut prin toate filtrele posibile înainte de a fi acceptată.

„Întotdeauna am evidențiat această scenă ca fiind una în care un bărbat matur își crește părți ale corpului din nou. Am fost foarte atenți cu privire la ce vom arăta, și tot ce ne-am dorit a fost reacția Ooooooh! de la oameni”, a mai declarat David Leitch.

Articole similare

Cum a arătat mainstage-ul UNTOLD din 2015 încoace - GALERIE FOTO

Ceea ce organizatorii au promis că va fi cel mai mare eveniment din România se întâmpla pentru prima...

Motivul pentru care fanii Game of Thrones cer rescrierea ultimului sezon

Fanii ”Game of Thrones” au lansat o petiție online pentru rescrierea scenariului ultimului sezon al ...

Kanye West nu e mulțumit de piesele din "Deadpool 2"

Kanye West a fost să vadă "Deadpool 2" și nu s-a putut abține să nu glumească pe tema playlist-ului....