Confidenţialitate

Cum a fost a doua zi la Electric Castle

CoolNews, Viral
share

 

Vara asta ne-am propus sa fie despre muzica pierduta în culorile apusului, despre mari festivaluri, despre fericire sub cerul albastru, despre zâmbete între prieteni, despre dans si flirt cu picioarele în iarba verde, nisip sau noroi si mai ales despre momentele unice din timpul verii, care par sa nu se mai termine niciodata.

Cristi Stanciu și Marc Rayen cu cele mai #boom boxe! Void Acoustics Romania

Publicată de Virgin Radio Romania pe Joi, 19 Iulie 2018

Te pregatesti trup si suflet sa fii tu cel care care stie sa ingane versuri pentru un playlist absolut eclectic si sa danseze pana la epuizare lipit de scena? Nu-ti este frica sa te distrezi 5 zile pe saptamana? Daca raspunzi cu „da” la macar o întrebare din cele de mai sus, inseamna ca esti si tu in categoria „fest invaders” si stii ca #EC2018 iti ofera o astfel de experienta.

Un super summer feeling intr-un line-up in care fiecare se regaseste, fie ca esti main sau underground. A doua noapte la Electric Castle a inclus si asta; spun „si asta” pentru ca acest festival este atmosfera.

Un festival plin de culoare, locatii magice, decoruri fabuloase, peste 250 de DJi si astisti, 9 scene si cel mai cool public.

JP Cooper, Wolf Alice, Icona Pop si Netsky au fost in mainstage, albumul semnat JP Cooper fiind ascultat in premiera la festivalul de la castelul Banffy; pentru toti cei care au descoperit Wolf Alice prin „Moaning Lisa Smile”, ei bine band-ul a venit cu ceva mai mult – o experienta live autentica, care a sunat perfect in cei 400.000 de wati din sistemul de sunet. Icona Pop au venit cu un amestec de electro house, punk si indie pop.

Netsky a incheiat seria aparitiilor live din mainstage cu un „Multumesc!”, urmat de un altul, si inca unul ……

Aseara s-a deschis Dance Garden, scena dedicata integral unui concept de show in premiera pentru Romania: Elrow Party – muzica, acrobatii la trapez, ploaie …de confetti! :)))) intr-un spatiu decorat cu instalatii speciale pentru efecte vizuale.

ELROW si un „psychedelic trip” cu: Digitalove, Tini Gessler, Groove Armada, George Privatti si Nastia.

Scena Booha a avut in line-up trio-ul Kris Kros Amsterdam, iar asta e un detaliu suficient:)

În cazul în care vreți un tur complet cringe al festivalului, Ionuț și Shurubel, matinalii Virgin Radio, te rezolvă cu asta. Dă un play și viața ta se va schimba. Ei sunt prezentatorii Electric Castle TV. Un fel de televiziune doar pentru voi.

EC TV

Today's episode of EC TV.

Publicată de Electric Castle pe Joi, 19 Iulie 2018

Articole similare

Electric Castle, confirmat oficial

După UNTOLD 2021, a venit rândul confirmării pentru ELECTRIC CASTLE 2021. Festivalul a fost confirma...

Electric Castle își anulează ediția din 2021 a festivalului

Organizatorii Electric Castle au anunțat pe contul de Instagram faptul că ediția din acest an nu va ...

Sebastian Dobrincu, motivul pentru care s-a apucat de muzică (AUDIO)

Este cunoscut ca cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, dar Sebastian Dobrincu a revenit în țară...