Confidenţialitate

Cum a ajuns virală fotografia cu Viorica Dăncilă privind la TV

CoolNews, Viral
share

Aflată în campanie pentru a l doilea tur de scrutin, Viorica Dăncilă a reușit să ofere, vineri seara, o formă de imor involuntar, care a transformat fotografia postată de ea într-un virală rapid.

Viorica Dăncilă a vrut să transmită că susține Naționala de fotbal în meciul cu Suedia, doar că în imagine toată lumea a remarcat un alt detaliu din camera în care candidata urmărea meciul.

”Mult succes tricolorilor! Să fiți învingători! Suntem alături de voi!” a scris candidata PSD la fotografia care a primit rapid peste 7.000 de reacții.

Detaliul cel mai important este însă cel care a viralizat imaginea:

Marian Godină: ”Mă uit la poza asta și, observând biblioteca, mă întreb, dintre cărțile de pe rafturi… care o fi preferata doamnei?”

Fără nicio legătură cu poza Vioricăi Dăncilă, România a ratat calificarea din preliminarii la EURO 2020, după ce a pierdut meciul cu Suedia.

După înfrângerea suferită, vineri seară, pe Arena Națională în meciul jucat cu Suedia, terminat cu scorul de 0-2, pentru națională urmează un ultim meci în grupă, fără miză reală.

Pentru optimiști, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unei adversare care urmează să fie desemnată. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

Articole similare

Viral: Soția l-a văzut la televizor cum o înșală - VIDEO

Un bărbat din Columbia a pățit-o serios la un meci de fotbal. El a fost surprins de camerele de p...

Care sunt țările în care Viorica Dăncilă a obținut 0 voturi la alegerile prezidențiale

Klaus Iohannis și-a asigurat încă 5 ani la Palatul Cotroceni după ce a învins-o pe Viorica Dăncilă ș...

Care sunt procentele candidaților la prezidențiale după numărarea a 99,67% dintre voturi

Din totalul de 19.586 de secţii de votare, au fost centralizate datele din 19.522 de secţii de votar...