Cum a ajuns virală fotografia cu Viorica Dăncilă privind la TV

CoolNews, Viral
share

Aflată în campanie pentru a l doilea tur de scrutin, Viorica Dăncilă a reușit să ofere, vineri seara, o formă de imor involuntar, care a transformat fotografia postată de ea într-un virală rapid.

Viorica Dăncilă a vrut să transmită că susține Naționala de fotbal în meciul cu Suedia, doar că în imagine toată lumea a remarcat un alt detaliu din camera în care candidata urmărea meciul.

”Mult succes tricolorilor! Să fiți învingători! Suntem alături de voi!” a scris candidata PSD la fotografia care a primit rapid peste 7.000 de reacții.

Detaliul cel mai important este însă cel care a viralizat imaginea:

Marian Godină: ”Mă uit la poza asta și, observând biblioteca, mă întreb, dintre cărțile de pe rafturi… care o fi preferata doamnei?”

Fără nicio legătură cu poza Vioricăi Dăncilă, România a ratat calificarea din preliminarii la EURO 2020, după ce a pierdut meciul cu Suedia.

După înfrângerea suferită, vineri seară, pe Arena Națională în meciul jucat cu Suedia, terminat cu scorul de 0-2, pentru națională urmează un ultim meci în grupă, fără miză reală.

Pentru optimiști, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unei adversare care urmează să fie desemnată. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

Articole similare

[BREAKFAST] VIDEO Povestea femeii care a dormit 32 de ani. Nici medicii nu au reușit să o trezească...

Karolina Olsson, din Suedia, s-a născut pe 29 octombrie 1861. Povestea ei a devenit cunoscută în înt...

Emil Forsberg, la un pas de un nou record, după meciul Suedia-Polonia (VIDEO)

Miercuri seara, Emil Forsberg a deschis scorul la doar 82 de secunde (potrivit statisticii oficiale ...

Un meci oficial de fotbal a fost suspendat după ce s-a spart cutia milei dintr-o biserică din Timiș ...

Un meci oficial de fotbal din Timiș a fost suspendat duminică după ce cutia milei de la o biserică d...