Cum a ajuns virală fotografia cu Viorica Dăncilă privind la TV

CoolNews, Viral
share

Aflată în campanie pentru a l doilea tur de scrutin, Viorica Dăncilă a reușit să ofere, vineri seara, o formă de imor involuntar, care a transformat fotografia postată de ea într-un virală rapid.

Viorica Dăncilă a vrut să transmită că susține Naționala de fotbal în meciul cu Suedia, doar că în imagine toată lumea a remarcat un alt detaliu din camera în care candidata urmărea meciul.

”Mult succes tricolorilor! Să fiți învingători! Suntem alături de voi!” a scris candidata PSD la fotografia care a primit rapid peste 7.000 de reacții.

Detaliul cel mai important este însă cel care a viralizat imaginea:

Marian Godină: ”Mă uit la poza asta și, observând biblioteca, mă întreb, dintre cărțile de pe rafturi… care o fi preferata doamnei?”

Fără nicio legătură cu poza Vioricăi Dăncilă, România a ratat calificarea din preliminarii la EURO 2020, după ce a pierdut meciul cu Suedia.

După înfrângerea suferită, vineri seară, pe Arena Națională în meciul jucat cu Suedia, terminat cu scorul de 0-2, pentru națională urmează un ultim meci în grupă, fără miză reală.

Pentru optimiști, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unei adversare care urmează să fie desemnată. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

Articole similare

România nu va participa la Eurovision 2024. Consiliul Administrativ al SRTv nu a aprobat participare...

CA al SRTv nu a aprobat participarea României la Eurovision 2024. Constrângerile financiare şi do...

[BREAKFAST] VIDEO Povestea femeii care a dormit 32 de ani. Nici medicii nu au reușit să o trezească...

Karolina Olsson, din Suedia, s-a născut pe 29 octombrie 1861. Povestea ei a devenit cunoscută în înt...

Emil Forsberg, la un pas de un nou record, după meciul Suedia-Polonia (VIDEO)

Miercuri seara, Emil Forsberg a deschis scorul la doar 82 de secunde (potrivit statisticii oficiale ...