Cum a ajuns Moldova să fie trending pe YouTube – VIDEO

CoolNews, Viral
share

Republica Moldova a devenit brusc mai cool, după ce pe final de săptămână a lansat un nou spot care își propune să atragă mai mulți turiști peste Prut. Cum țara l-a dat pe Roman Burlaca, unul dintre cei mai apreciați regizori de videoclipuri ai momentului, și mai mulți artiști care cuceresc topurile românești și nu numai, te poți aștepta ca în Moldova să fie un izvor generos de oameni talentați.

Din izvorul ăsta tocmai a ieșit un nou spot TV, tradus în mai multe limbi, prin care Moldova pune în urmbră orice ”frunză” românească, când vine vorba de promovare turistică. La câteva ore după ce a fost postat pe YouTube, spotul „Be our guest in Moldova”  este deja trending și a atras multe comentarii pozitive.

Pe 20 noiembrie 2014, Moldova a lansat un nou brand turistic de tara axat în jurul simbolului “Pomului Vieții” și a sloganului “Discover the routes of life” (Descoperă rădacinile vieții), care se alătura sloganului ceva mai vechi “Experience Europe like never before“.   Noul spot face parte din campanie pornită în urmă cu trei ani.

Articole similare

Benetton, criticați pentru fotografiile cu imiranți pe care le-au exploatat

Firma italiană "United colors of Benetton" a fost grav criticată pentru lansarea unei campaniei de p...

Pamela Anderson e vedeta unei reclame inspirate de Batman - VIDEO

Pamela Anderson a aceeptat provocarea de a apărea într-o reclamă inspirată din "The dark knight rise...

John Legend este noua voce pentru asistentul virtual Google

Așa cum a fost anunțat la conferința anuală ținută de Google, John Legend a devenit de ieri vocea as...
X