Confidenţialitate

Cum a ajuns Moldova să fie trending pe YouTube – VIDEO

CoolNews, Viral
share

Republica Moldova a devenit brusc mai cool, după ce pe final de săptămână a lansat un nou spot care își propune să atragă mai mulți turiști peste Prut. Cum țara l-a dat pe Roman Burlaca, unul dintre cei mai apreciați regizori de videoclipuri ai momentului, și mai mulți artiști care cuceresc topurile românești și nu numai, te poți aștepta ca în Moldova să fie un izvor generos de oameni talentați.

Din izvorul ăsta tocmai a ieșit un nou spot TV, tradus în mai multe limbi, prin care Moldova pune în urmbră orice ”frunză” românească, când vine vorba de promovare turistică. La câteva ore după ce a fost postat pe YouTube, spotul „Be our guest in Moldova”  este deja trending și a atras multe comentarii pozitive.

Pe 20 noiembrie 2014, Moldova a lansat un nou brand turistic de tara axat în jurul simbolului “Pomului Vieții” și a sloganului “Discover the routes of life” (Descoperă rădacinile vieții), care se alătura sloganului ceva mai vechi “Experience Europe like never before“.   Noul spot face parte din campanie pornită în urmă cu trei ani.

Articole similare

Elicoptere contrafăcute într-un garaj - VIDEO

O fabrică clandestină mai puțin obișnuită a fost descoperită la Criuleni, în Republica Moldova. ...

Primăria din Ungheni a mutat China în SUA

Un gest frumos de mulțumire a devenit viralul zilei pe Internet, după ce Primăria din Ungheni a muta...

Tik-Tok a avut propria reclamă la SuperBowl 2020 - VIDEO

Tik-Tok este rețeaua pe care din ce în ce mai mulți oameni aleg să fie, fiind aplicația socială cea ...