Citeste mai departe" />
ASCULTĂ
ONLINE
ASCULTĂ
ONLINE
Header

Cui i-a dat Laura Giurcanu ”follow” pe Instagram 

9 august 2017 | 11:16

În dimineața asta, am întrebat-o pe colega Laura Giurcanu ce face când are chef de chestii mișto pe net. ”Sunt non-stop pe Instagram!, ne-a răspuns Laura.

Ea ne-a povestit, iar noi am făcut puțin research pentru tine.

Unul dintre conturile de Instagram pe care le urmărește Laura Giurcanu este cel al unui artist tatuator din New York. BangBangnyc se numește. Tipul este mega cool și face niște tatuaje de mori. Check this out!


 

Și asta în caz că îți place pe color.

Laura are în momentul ăsta 14 tatuaje, iar pentru următorul s-a inspirat de la tipul ăsta. Nu îți zic mai mult, o să vezi la ea pe Instagram, în curând.

Un alt cont cool pe care Laura Giurcanu îl urmărește este cel al unei bloggerițe “Made in Italy”, care își face veacul în Los Angeles. Chiara Ferragni, pe numele ei, este supranumită Blonde Salad. A început cu un blog de modă și a ajuns rapid un fenomen internațional cu peste 10 milioane de followeri pe Instagram și a apărut pe coperta Vogue.

Ca să-ți faci idee cât de cool se îmbracă tipa asta, ia-o pe asta!

Taormina in Celine 🤗 #TheBlondeSaladGoesToTaormina

O postare distribuită de Chiara Ferragni (@chiaraferragni) pe

Complex este un alt cont căruia Laura Giurcanu i-a dat follow pe Instagram. Este o revistă online care postează în fiecare zi poze cu artiști din toată lumea. Ultima postare a fost o chestie despre Lana Del Rey.

Lana 💜

O postare distribuită de COMPLEX (@complex) pe

Tot la băieții de la Complex am găsit fotografia asta trăznet cu Rihanna, care în weekend a purtat un costum de festival la carnavalul ”Crop Over” desfășurat în țara sa natală, Barbados!

@badgalriri #cropover2017

O postare distribuită de COMPLEX (@complex) pe