Cu cine ai petrece ,,Ultima zi pe Pământ”? Ascultă noua piesă a Dayanei chiar aici

CoolNews, Muzică
share

,,Ultima zi pe Pământ”, compusă și interpretată de Dayana, este o piesă muzicală care explorează tematica unei iubiri care există dincolo de conceptul timpului sau al existenței fizice. Cu o melodie plăcută și versuri adânci, piesa surprinde emoțiile profunde asociate unei iubiri nemuritoare.

Cu o voce expresivă și armonii melodice, Dayana transmite intensitatea emoțională a temei, capturând atenția auditoriului și provocând reflexii asupra propriei experiențe în materie de iubire. ,,Ultima zi pe Pământ” devine astfel un imn al iubirii neînfricate de amenințările externe, invitând ascultătorii să mediteze asupra valorii unei legături autentice în ciuda tuturor obstacolelor.

Piesa a fost scrisă de Dayana, iar producția a fost realizată de Daniel Antonescu și Alina Vulcan.

Dayana este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care reușește să îmbine cu succes diverse genuri muzicale cu fiecare lansare. Pasiunea pentru muzică a definit viața artistei încă din copilărie, când a început să își descopere propriul stil muzical. Dayana și-a început cariera muzicală ca artist independent, reușind să adune mii de ascultări pe toate platformele de streaming și colaborând cu unii dintre cei mai importanți DJ din estul Europei, precum UNKLFNKL, PHARAØH, Robert Cristian și Scott Rill. Emoția pe care Dayana o transmite în fiecare piesă este motivul pentru care fanii îi sprijină orice lansare. În 2023, artista a colaborat cu Camidoh, un artist în ascensiune pe scena Afropop, pentru piesa “Up For Love”, cu bine-cunoscutul producător SICKOTOY, pentru piesa “Into The Light” și a lansat piesa “Need You”, un adevărat imn Eurodance. Recent, artista s-a dedicat lansărilor în limba română, explorând prin versuri diverse stări omenești. Piese precum ,,Tată adevărat”, ,,Aș mai vrea să fiu copil” sau ,,Trece viața” au stârnit mii, chiar milioane de reacții de la oamenii din online, datorită sincerității artistei și a sound-ului melodic.

Articole similare

"Love Me Right There" - Dayana - seri romantice de vară pe ringul de dans

"Love Me Right There", cea mai nouă piesă lansată de Dayana este un imn fermecător, perfect pentru a...

Dayana lansează ,,Ard”, o odă a iubirii arzătoare

Dayana lansează o nouă piesă captivantă intitulată ,,Ard", o baladă profundă care explorează intensi...

Rave simfonic: “Someone To Kiss Tonight” - Dayana x Manse

"Someone To Kiss Tonight”, colaborarea dintre Dayana și Manse, este o fuziune vibrantă între muzica ...