Confidenţialitate

Cu aplicația Virgin Radio Romania, tu ești DJ!

CoolNews, Viral
share

De luni, 18 noiembrie, fii sigur că ai aplicația Virgin Radio Romania instalată și câștigă simplu, în timp ce stabilești ce se aude la Virgin Radio Romania!

PLAY DJ este noul feature al aplicației Virgin Radio Romania, prin intermediul căruia oricine poate controla muzica de la radio! Dacă nu ai ultima versiune instală a aplicației Virgin Radio Romania, este momentul să-i faci update!

În momentul în care DJ-ii anunță o nouă sesiune PLAY DJ în direct la Virgin Radio Romania, deschide aplicația și alege piesa favorită! Fă gașcă cu prietenii care ascultă aceeași muzică și faceți auzite la Virgin Radio Romania toate piesele voastre favorite! E simplu să-ți votezi piesa preferată! Nu ai nevoie de cont, setări speciale sau permisiuni noi acordte aplicației Virgin Radio Romania! Dacă piesa ta iese pe primul loc, o asculți la Virgin Radio Romania la finalul sesiunii de vot!

Mai mult, dacă vrei să nu ratezi piesele favorite la radio sau în app, setează alerte push direct în app. Poți alege să te anunțăm o dată, de două ori sau de ori câte ori difuzăm piesa sau piesele tale favorite în direct la Virgin Radio Romania!
Asta înseamnă The World Famous Virgin Radio: pentru prima dată în istoria radioului românesc, tu controlezi muzica de la radio direct din aplicație, simplu & rapid! Play DJ!

DESCARCĂ GRATUIT APLICAȚIA VIRGIN RADIO ROMANIA sau VERIFICĂ DACĂ AI ULTIMUL UPDATE:

Virgin Radio Romania pe AndroidVirgin Radio Romania pe iOS

Articole similare

Știai că poți folosi gratuit 7card@Home - cel mai mare hub de conținut video de sport și relaxare di...

Dacă ai un telefon cu Android sau IOS e tot ce-ți trebuie ca să te bucuri de cel mai mare hub de con...

Aplicația Google Meet, gratuită pentru toată lumea

Google anunță ca soluția premium de videoconferințe Google Meet va fi disponibilă gratuit pentru toa...

Sharon Stone a fost blocată pe o aplicaţie de dating pentru că nu ar fi ea

Actriţa Sharon Stone s-a plâns de faptul că aplicaţia de dating Bumble i-a blocat contul pe platform...