Confidenţialitate

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Cuplul format încă de pe vremea LaLa Band, și care a strâns extrem de mulți fani pe parcurs, s-a despărțit după 9 ani de relație. Este vorba de Cristina Ciobănaș uși de Vlad Gherman, care au hotărât să se despartă pentru că nu mai vedeau neapărat un viitor împreună.

„O să rămânem, fără îndoială, prieteni. I got her back. E greu intr-adevăr. De 3 săptămâni plângem încontinuu. Am cântărit decizia asta și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care putem să îl facem.”, spune Vlad Gherman, în clipul care anunță despărțirea.

Aceștia spun că în continuare se iubesc, dar că acum iubirea e diferită și se simte diferit.

„Am avut și momente grele, dificile, prin care am trecut, pe care am preferat să le ținem pentru noi, și am lăsat să se vadă doar părțile bune și fericite, multă iubire, ceea ce a și fost, și este în continuare, dar altfel. Eu am fost cea care a inițiat discuția de despărțire. Suntem împreună de când eram foarte mici, iar undeva pe drum, am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre, la ce anume ne doream fiecare dintre noi”, spune Cristina, în același clip.

Întreg clipul postat de actriță pe Instagram este mai jos:

Foto: Instagram/Cristina Ciobănașu