Confidenţialitate

Craciunul nu se termină niciodată! Recomandări de seriale noi la inceput de an

Filme
share

Nemuritorul și terifiantul Charlie Manx (Zachary Quinto) revine pe micile ecrane în serialul NOS4A2, difuzat din această seară, 4 ianuarie, pe AMC, începând cu ora 22.00. Noul sezon readuce povestea copiilor ținuți captivi într-un loc unde Crăciunul este permanent, însă nu este nimic sfânt sau plăcut.

Celebrul actor american pe care l-ați mai văzut în seriale precum Star Trek și Horror American Story, a spus că Charlie Manx zis și „Nosferatu”, vampirul „altfel” căruia îi dă viață în serialul „NOS4A2”, devine „disperat” să-și arate capacitățile.

Povestea lui Charlie Manx nu se bazează nici în această nouă serie doar pe efecte speciale, deși machiajul este realmente o capodoperă, ci prin ițele țesute de Joe Hill, autorul romanului după care a fost realizat serialul și, totodată, fiul celebrului romancier Stephen King.

Ce se întâmplă în NOS4A2:

Copii răpiți, închiși într-o lume fantastică unde Crăciunul nu se termină niciodată și transformați într-o sursă de viață pentru înfiorătorul Charlie Manx, asta vom vedea și în sezonul 2. Dar continuă și lupta lui cu Vic McQueen (Ashleigh Cummings – The Goldfinch, Hounds of Love), care este și ea înzestrată cu puteri supranaturale – cea de a călători în timp și de a-l localiza pe Manx.

Povestea devine și mai interesantă de la un episod la altul în sezonul 2, deoarece serialul face un salt în timp și ne arată desfășurarea evenimentelor cu opt ani mai târziu de la ultima întâlnire a lui Vic McQueen cu Charlie și mașina lui specială – așa cum probabil deja știți, există o un Rolls-Royce Wraith care face parte din toată această poveste supranaturală și care are rolul, ca și în cazul altor personaje din serial, de a fi un trăgaci pentru declanșarea magiei.

Cu o valoare estimată la peste 14 milioane de dolari și cu un palmares impresionant – Star Trek, Heroes, American Horror Story etc, Quinto consideră rolul lui Charlie „Nosferatu” Manx unul provocator din punct de vedere psihologic, interesant și fascinant. „Acest personaj este deosebit, iar cartea mi s-a părut foarte interesantă. E unic, e diferit față de ce am mai făcut și, de asemenea, transformările lui Charlie Manx sunt uluitoare. Această trecere în timp, realizată prin machiaj, e senzațională. A fost foarte interesant să explorez aceste transformări. Rolurile din horror-urile psihologice mă intrigă, sunt pe placul meu, sunt provocatoare și, de ce nu, nu foarte ușoare.”, spune acesta intr-un interviu evz.ro
„Când am acceptat acest rol, am stabilit de la bun început că povestea va dura 2 ani. Acest termen de finalizare vine cu o disperare e caracterului de a-și arăta toate trăsăturile. Într-adevăr devine mai agresiv și e foarte interesant să aflăm care-i va fi finalul. Se urmează narativul romanului și cred că s-a realizat o portretizare interesantă.”, a mai spus Quinto, care a petrecut chiar și 4 ore la machiaj pentru a îmbătrâni 200 de ani.

Articole similare

AMC anunță un nou serial horror supranatural - ”NOS4A2”

"NOS4A2" este produs de AMC Studios și are doar zece episoade. Serialul "NOS4A2" este bazat pe roman...