Courteney Cox & Ed Sheeran’s Epic ”Friends” (VIDEO)

CoolNews, Viral
share

Sub titlul ”Epic Friends Dance”, Courteney Cox & Ed Sheeran au reluat celebrul dans din serialul ”Friends” din episodul “The One with the Routine”, difuzat în sezonul 6.

Courteney Cox, în vârstă de 56 de ani, și-a dedicat mai bine de 10 ani serialului “Friends”, care i-a adus celebritatea. După premiera pe platformele HBO a episodului #FriendsReunion, multă lume și-a amintit de scenele celebre din serial și a căutat să reînceapă un maraton de ”Friends”.

„Friends: The Reunion”, promovat și sub numele de „The One Where They Get Back Together”, este episodul special din 2021 al serialului american de televiziune ”Friends”. Premiera a fost pe 27 mai 2021 pe HBO Max și HBO GO.

„FRIENDS” este creat de Marta Kauffman şi David Crane, producători executivi, alături de Kevin Bright și a fost difuzat din septembrie 1994 până în mai 2004.

Serialul are 10 sezoane și 236 de episoade și este unul dintre cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile, clasându-se anual printre primele zece cele mai vizionate show-uri americane.

Articole similare

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public. Cui i-a lăsat întreaga avere

La aproape cinci luni de la moartea lui Matthew Perry, la vârsta de 54 de ani, testamentul actorului...

Ed Sheeran, apariție surpriză în timpul concertului lui 50 Cent din Londra

Fanii lui 50 Cent care au participat la concertul din Londra, s-au bucurat de un moment unic. Rapper...

Matthew Perry, starul din "Friends", a murit la 54 de ani

Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în ”Friends”, a murit, scrie CN...