[BREAKFAST] Coșmar pentru un bărbat din Hunedoara: ajuns la starea civilă, a aflat că era deja căsătorit

CoolNews, NEWS
share

O angajată a unei primării a întocmit în fals un certificat de divorț și i-a atribut și un număr fals, dar nimeni nu știut până când bărbatul a vrut să se recăsătorească și a depus actele, tot la Primăria Aninoasa, din Hunedoara.

Concret, bărbatul s-a căsătorit pentru prima dată în 2001, iar în 2015 a decis că dorește să divorțeze. Soții s-au prezentat la sediul Primăriei Orașului Aninoasa și au depus actele necesare în fața ofițerului de stare civilă, achitând şi suma de 500 de lei.

După cele 30 de zile impuse de lege, s-au întors la primărie, unde ofițerul de stare civilă le-a eliberat certificatului de divorț. Certificatul de divorț nu a fost introdus deoarece ofițerul de stare civilă a omis să-l înregistreze. Fiindu-i teamă să nu fie reclamată, a întocmit în fals certificatul de divorţ şi i-a atribuit număr fals. A doua zi le-a înmânat celor doi foşti soţi certificatul de divorţ, conţinând date false. Inculpata a menţionat că a procedat în acest fel deoarece nu mai avea timpul fizic necesar să refacă toate actele, întrucât numita urma să plece în străinătate. Inculpata a recunoscut că nu a respectat procedura prevăzută de fișa postului deoarece ştia că numerele de înregistrare alocate sunt false.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Femeile preferă animalele. Ce le-a îndemnat să ia această decizie?

De ce preferă femeile să stea mai mult cu animalele de companie decât cu oamenii? Pentru că s-au sat...

[BREAKFAST] Un șobolan a ținut la sol un avion Airbus, timp de trei zile

Compania aeriană naţională din Sri Lanka a anunţat marţi că șobolanul a provocat întârzierea mai mul...

[BREAKFAST] Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit?

Regreţi că te-ai căsătorit? Fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au l...