Advertisement
Advertisement

Copilul de pe coperta albumului ”Nevermind” a dat în judecată trupa Nirvana pentru pornografie infantilă

Viral
share

Fotografia care îl reprezintă pe un bebeluș înnotând după o bacnotă de 1 dolar este extrem de populară. Mai ales pentru faptul că a ajuns coperta albumului „Nevermind” a celor de la Nirvana. Totuși, se pare că pe copil nu l-a întrebat nimeni și acum trupa este bună de plătit.

Spencer Elden, căci așa îl cheamă pe copil, are acum 30 de ani și a dat în judecată trupa Nirvana pentru „exploatare sexuală cu minori”. Tatăl lui Spencer era foarte bun prieten cu fotograful trupei, iar lui Kurt Cobain i-a plăcut foarte mult această fotografie. Deși cei de la casa de discuri au insistat să nu apară părțile intime ale copilului pe copertă, Cobain a insistat ca poza să nu fie în niciun fel cenzurată. Totuși, dacă s-ar fi aplicat vreun sticker pe zona intimă, Kurt ar fi vrut să conțină textul ”dacă te simți ofensat de acest lucru, cu siguranță ești un pedofil în secret”.

Potrivit TMZ, se pare că Elden i-a dat deja în judecată pe membrii Nirvana care încă mai sunt în viață (Krist Novoselic și Dave Grohl) dar și pe cei care încaseaza drepturile de autor de pe urma lui Kurt Cobain. El spune că părinții lui nu au dat niciodată vreun acord scris în acest sens și că niciodată nu s-a pus problema să se cenzureze cumva zona intimă a bebelușului din fotografie. Nici măcar cu un sticker.

Ciudat este că în 2016, Spencer nu părea să aibă vreo problemă cu poza. Ba chiar a chemat un fotograf și au refăcut-o. La momentul acela a delcarat că voia să pozeze tot dezbrăcat dar fotografului i s-a părut ciudat așa că a rămas shortul pe el.

Adevărul e că este că poate fi destul de cringe să apară o poză cu tine în pielea goală de când erai copil pe albume, CD-uri, casete, postere, căni, tricouri, etc. E fix ca atunci când găsești poze cu tine din copilărie prin albumele foto din casă, sau mai rău, când postează ai tăi astfel de poze pe rețelele de socializare dar fără să îți ceară acordul.

Articole similare

Fire din părul lui Kurt Cobain, vândute la licitație cu mii de dolari

Fire din părul lui Kurt Cobain au fost vândute la licitație cu mii de dolari. Șuvițele din părul ...

Amuly lansează “Kurt Kobain”, cel mai recent single extras de pe albumul “BLINDAT”

“Kurt Kobain” este cel mai recent single extras de pe albumul “BLINDAT” care se va lansa în toamna a...

Chitara lui Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, vândută cu o sumă record la o licitație

Ultima chitară la care a cântat Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, înainte să se sinucidă, a deve...