Virgin Radio Romania te trimite la concertul Kings of Leon

Concurs radio, Muzică
share

Virgin Radio Romania adună fanii Kings of Leon și îi trimite la concertul de pe Arena Națională, din București, de pe 17 iunie. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat “WALLS”.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume, printre care Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile),  cei patru Kings Of Leon au produs până acum șapte  albume, vândute în peste 18 milioane de exemplare, la care se adaugă peste 24 de milioane de vânzări doar pentru piesele extras pe single. Cei de la Kings of Leon au câștigat 2 premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire” în 2009 și unul pentru “Use Somebody” în 2010.  Și e clar că tu nu trebuie să ratezi concertul Kings of Leon în România!

Ascultă pe Andreea Remețan, prinde semnalul de concurs și sună primul sau prima în direct la Virgin Radio Romania la  0734.666.000, număr cu tarif normal.

Dacă fredonezi, în direct, cel puțin referenul piesei preferate de la Kings Of Leon, te alegi cu două bilete la concertul din această vară de pe Arena Națională! Nu poți fredona, lasă alt fan să-și antreneze vocea  la Virgin Radio Romania pentru a cânta live vara asta cu Kings Of Leon!