Confidenţialitate

URSUS SPECIALITĂȚI | “INTRĂ ÎN CLUBUL DEGUSTĂTORILOR DE SPECIALITATE, EXPLOREAZĂ ȘI CÂȘTIGĂ SPECIALITĂȚI PE GUSTUL TĂU CU URSUS @ VIRGIN RADIO ROMANIA

share

Ești expert în ursologie? Atunci demonstrează-ne la Virgin Radio! Intră în Clubul Degustătorilor de Specialitate și câștigă premiile puse la bătaie.

Simplu și direct: vrem să cunoaștem degustătorii de specialități și îți adresăm zilnic o întrebare:

Care specialitate de la Ursus crezi că ți se potrivește cel mai bine?

Pentru că și nouă ne plac Specialitățile, ne-am gândit să vă venim în ajutor și i-am rugat pe cei de la Ursus să ne ajute cu câteva detalii despre fiecare:

 

  • Avem o data URSUS RETRO CARPATIN NEPASTEURIZATĂ – adică o bere ce n-a trecut prin procesul de pasteurizare, cu un gust diferit, mult mai proaspăt, cu arome mai intense.
  • URSUS PALE ALE PANDA – se pronunta Peil Eil și e o bere mult mai aromată, făcuta din drojdia ale. La noi nu sunt foarte mainstream, însă pe-afară fac ravagii.
  • Apoi avem berea neagra – URSUS BLACK GRIZZLY – se pare că e o mare diferență între berea neagra și cea brună: culoarea și gustul. Ursus Black Grizzly este o bere cu adevărat neagră, închisă la culoare și intensă la gust.
  • Și ultima specialitate, cea mai extravagantă, se poate spune, este URSUS CHERRY LAGER CIREȘAR. O bere în care simți arome intense de cireșe, cu gust dulce-acrișor, fresh, răcoritor.

Dacă ai peste 18 ani, trimite-ne un mesaj audio la 0734.666.000 și spune-ne cu care dintre sortimentele de Ursus Specialități te identifici, cu care simți că faci click, care crezi că ți se potrivește și de ce, și poți câștiga în cadrul VIRGIN RADIO ROMANIA BREAKFAST cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae un kit al degustătorului de specialitate de la Ursus: berea ta preferată de la Ursus, un rucsac și o geacă cool cu patches!

 

Regulamentul concursului poate fi consultat chiar aici