Advertisement
Advertisement

URSUS premiază întâmplările legendare

Concurs radio
share

Și anul acesta URSUS lansează prima bere special creată pentru un festival de muzică din România, inspirată de trăirile și atmosfera unică a festivalului. Partener principal încă de la prima ediție UNTOLD, URSUS pregătește o serie de noi experiențe și momente cool.

URSUS UNTOLD este o bere în ediție limitată cu un gust special produsă după o rețetă dezvoltată pentru festival. Găsești ediția limitată de 4 doze inspirate de experiența Untold sub numele The Van, The Constellation, The Music și The Landmarks. Fiecare doză are un stil diferit și împreună spun povestea festivalului și a distracției în general.

În zilele următoare le poți câștiga la Virgin Radio Romania, în Virgin Tonic, alături de un întreg kit de distracție legendară oferit de Ursus: bere, tricouri, pahare și o boxă portabilă, toate în ediție limitată de festival.

Ascultă Virgin Tonic și trimite-ne pe Whatsapp un mesaj în care să ne spui o întâmplare memorabilă trăită “în gașcă”. Îți așteptăm mesajele 30 de minute de când dăm startul, apoi alegem cele mai de legendă povești, ne auzim în direct și premiem câștigătorul cu kitul de festival oferit de URSUS.

Ediția limitată URSUS UNTOLD

The Van – desenat în stil graffitti, te conduce pe drumul la capătul căruia te așteaptă distracția mult așteptată.
The Constelation – un desen care evocă Ursa Mare ce veghează asupra distracței, un simbol potrivit celor care petrec toată noaptea.
The music – stilul „steampunk”, cu un aspect retro a fost ales pentru a reprezenta elementul central al festivalului – muzica, ocazia care îi aduce pe toți festivalierii împreună.
The landmarks – peisajele, desenate în creion, amintesc de Cluj-Napoca, orașul emblematic unde s-a născut berea URSUS şi festivalul UNTOLD. Scena centrală de la UNTOLD completează can-ul dedicat locurilor emblematice.

Regulamentul concursului