Spune-ne cum ai fost virusat și câștigă o soluție de securitate Bitdefender Total Security

Concurs online, Concurs radio
share

Ascultă-i pe Bogdan, Shurubel și Ionuț dimineața la Virgin Radio Romania și câștigă un premiu din partea Bitdifender.

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în concurs este să trimiți, la semnalul de concurs, prin WhatsApp, la nrumărul 0734.666.000, un mesaj scris sau audio despre o situație din viață în care lumea ta digitală a fost supusă unui atac cu viruși sau despre orice altă poveste despre atacuri cibernetice care vi s-au întâmplat vouă sau apropiaților.

Premiul? O soluție de securitate Bitdefender Total Security, valabilă timp de 1 an de zile, pe 3 dispozitive.

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări.

Noile tehnologii integrate în produs sunt construite să combată cele mai sofisticate atacuri informatice, să protejeze viața digitală de infractori informatici, site-uri intruzive, dar și de cele mai sofisticate amenințări informatice concepute să cripteze datele utilizatorilor sau să le fure identitatea.
Bitdefender 2020 aduce nou un modul anti-tracking pentru Windows și Mac OSx, care notifică utilizatorul despre instrumentele de monitorizare din spatele fiecărei pagini vizitate și îl ajută să controleze informațiile personale compilate de către companii. Astfel, site-urile nu vor mai putea afișa către utilizatori reclame concepute pornind de la datele personale sau istoricul de navigare.

Noua funcționalitate de monitorizare a microfonului se alătură celei de protecție a camerei video și va notifica utilizatorul despre orice încercare de acces neautorizat al unor aplicații sau programe la funcția de înregistrare audio, folosită adeseori în scopuri de spionaj.
Motoarele de detecție a amenințărilor informatice sunt capabile să oprească cele mai noi variante ale amenințărilor informatice actuale, precum ransomware și minerii de monedă virtuală.

„Protejarea datelor de pe dispozitive și a confidențialității vieții digitale sunt așteptări firești ale oamenilor din partea unei soluții de securitate, iar Bitdefender 2020 a fost construit pornind de la aceste așteptări. Specialiștii Bitdefender au inovat continuu și au monitorizat tendințele infractorilor cibernetici, reușind să dezvolte un produs ce blochează eficient riscurile de securitate din mediul online”, spune Ciprian Istrate, vicepreședinte pentru soluții consumer la Bitdefender.

Bitdefender 2020 introduce în premieră și protecția în timp real pentru dispozitive cu iOS față de tentative de înșelătorie. Indiferent de browser, noul feature va bloca orice încercare de sustragere a datelor de card sau altor date personale de către o pagină de internet frauduloasă.

Regulamentul concursului.