Spin the wheel, feel the vibes & have MEGA fun!

Concurs online, Concurs radio
share

Vara asta, Mega Image și Virgin Radio Romania te pregătesc de vacanță!

Cu totii cunoastem jocul Roata Norocului, mai ales din popularele emisiuni de la TV. Dar stiati ca exista si o roata un pic altfel, originala, colorata cu stil, care stimuleaza imaginatia si este castigatoare, indiferent de «felia » pe care se opreste sageata ? Este vorba despre Fun Wheel de la Virgin Radio Romania, sansa oricarui ascultator de a se distra si de a castiga MEGA premii de la Mega Image & French Bull !

Lucrurile sunt simple, la semnalul de concurs oferit de matinalii Virgin Radio Romania, intri pe Facebook-ul Virgin Radio Romania și ne lași un comment la întrebarea din fiecare zi. Dacă ai noroc, seara, prin tragere la sorți, te anunțăm că ai câștigat un set de produse de la Mega Image și French Bull.

Pana pe 16 septembrie, de cate ori treci pe la Mega Image si faci cumparaturi de minim 20 de lei, primesti puncte bonus la casa de marcat. Daca scanezi cardul Connect, punctele se dubleaza. Cu punctele adunate poti sa cumperi produse din gama French Bull la pret redus, de 70%! Produsele sunt Mega Cool, o sa atragi atentia cu ele oriunde mergi in vacanta sau prin oras.

Vara asta, traieste viata in culori!

Regulamentul Concursului.