Sărbătorește Ziua Mondială a Oceanelor alături de Nestlé România

Concurs online, Concurs radio
share

Protejarea și conservarea resurselor de apă reprezintă o prioritate globală, iar Nestlé și-a luat angajamentul de a folosi ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile până în anul 2025. Viziunea lor este ca niciun ambalaj să nu ajungă la groapa de gunoi sau de deșeu nereciclabil.

Pe 8 iunie, de Ziua Mondială a Oceanelor, Nestlé România, cu sprijinul Virgin Radio Romania, lansează un apel către toți românii responsabili: PE 8 IUNIE, FII PE VAL: FA UN GEST CU IMPACT GLOBAL!

Nestlé România, Austria, Serbia și Bulgaria se vor alinia pentru a curăța malurile râurilor de Ziua Mondială a Oceanelor.

Te invităm alături de ei să ai grijă de cea mai importantă resursă a viitorului. Detalii pot fi găsite pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Până atunci, încarcă pe virginradio.ro o poză în care să ne arăți cum te distrezi în preajma mărilor/oceanelor/râurilor. Poate să fie pe malul mării, pe plajă, făcând snorkeling, dansând la răsăritul soarelui pe plajă în Vama sau după ultima zi de la Neversea, sau chiar curățând malurile unui râu. Tu alegi!

Pe 7 iunie alegem 5 câștigători care vor fi premiați cu un coş de produse Nestlé şi o brăţară FitBit Charge 2 Black Silver.

Cam așa sărbătoresc unii din ascultătorii Virgin Radio Romania:

Sorin din Bucuresti Roberta din București Rodica din Arad