Sărbătorește Valentine’s Day cu Virgin Radio Romania la Therme București

Concurs radio
share

E Ziua Îndrăgostiților și tu tot singur ești? La Virgin Radio Romania te combină Andreea Remețan, chiar pe 14 februarie, în direct!

Prinde semnalul de concurs și sună repede la 0734.666.000 (număr cu tarif normal valabil în toate rețelele de telefonie fixă și mobilă), iar Andreea Remețan te trimite la Therme București cu următorul ascultător care sună după tine. Sau următoarea. După dorință 🙂 Împărțiți amândoi o invitație dublă la Therme București, vă relaxați, stați la povești și cine știe, poate următoarea Zi a Îndrăgostiților o să vă prindă împreună!

La Therme București te poți bucura de cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, printre care 1.400 de palmieri și alte specii unicat. Iar între 14 și 17 februarie, îți poți impresiona jumătatea cu o ieșire care combină romantismul și momentele de răsfăț în doi la Therme București!

Vino cu perechea  în zonele The Palm și Elysium și plătiți împreună un singur bilet de acces. Savurați împreună surprizele pregătite  si, dacă doriți, vă puteți căsători pentru o zi!

Dragostea e mai intensă după o sesiune de wellness în doi.  Puteți trăi experiența unică de Couple Massage în Elysium, masajul  cu Ulei Charme D’Orient, lumânări cu vanilie și ciocolată sau vă puteți distra și face sport în același timp la ședințele de Aqua Gym Couple.

*Invitația la Therme București poate fi folosită de cei doi câștigători doar împreună în perioada 14 -28 februarie 2017.

Regulamentul concursului