Refresh your day cu Olympus Ceai de la Munte – Doar ceai, doar cu fructe

Concurs radio
share

Olympus Ceai de la Munte vine la Virgin Radio Romania ca să ne răcorească zilele lungi și toride de vară cu un ceai gustos, cu ingrediente 100% naturale și să te provoace la un concurs simplu și haios, cu premii de vară, de vacanță, numai bune de drumeții și călătorii.

Ceaiul Olympus, disponibil în 5 sortimente diferite (Mentă, Piersică, Lămâie, Aronia, Rodie), este un ceai simplu din plante Sideritis Scardica, care conține „Doar Ceai cu Doar Fructe”- atât și nimic mai mult.

Avem 5 zile de concurs, 5 arome diferite. Prinde semnalul de înscriere la concurs, trimite un mesaj pe WhatsApp la 0723.666.000 în care să fie cuvântul ”Ceai” și fii gata pentru provocarea Olympus Ce de la Munte, de la Virgin Radio Romania.

Dacă te sunăm în direct, ai la dispoziție 30 de secunde pentru a răspunde cu «ARE» sau «N-ARE» la enumerarea unor «ingrediente» care pot face sau nu parte din Olympus Ceai de la Munte.

Ai răspuns corect la cel puțin 4 intrebări până la finalul celor 30 de secunde? Felicitări, ai câștigat un rucsac cool + un bax de Olympus Ceai de la Munte!

Regulamentul concursului