Advertisement
Advertisement

Raiffeisen Bank și Virgin Radio Romania te trimit la Neversea

Concurs radio
share

Ascultă-ne în fiecare dimineață la Virgin Tonic și spune-ne într-un mesaj audio pe WhatsApp la 0734666000 cum te pregătești pentru Neversea Festival. Fie că faci vocalize, ca să cânți împreună cu artiștii tăi preferați sau genoflexiuni, ca să sari ca nebunul.

Dacă ai cel mai tare ritual, te faci zilnic cu un abonament dublu la cel mai nou festival, Neversea, la malul Mării Negre.

Facem party la Neversea vara asta, cu Raiffeisen Bank și Virgin Radio Romania.

De când dăm startul în direct la radio, ai 15 minute să-ți trimiți înregistrarea audio pe WhatsApp la 0734666000.

În perioada 7-9 iulie, Neversea Festival va reuni peste 100 de artişti internaţionali, inclusiv artişti care vor veni pentru prima dată în România.

Drumul spre insula misterioasă, unde timpul stă în loc, va începe pe plaja Neversea, în zona Faleză Nord din Constanţa, pe una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul românesc, măsurând peste 200.000 de metri pătraţi.

Timp de trei zile, fii gata pentru distracție alături de Raiffeisen Bank la cele şapte scene amplasate pe ţărmul mării.

Regulamentul concursului

LEGENDA NEVERSEA

Potrivit „legendei” NEVERSEA, undeva în apele Mării Negre există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. Generaţii de temerari au încercat să o găsească încă de mii de ani încoace, însă fără sorţi de izbândă.

O profeţie milenară spune că cei care vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele insulei îşi vor putea trăi tinereţea fără bătrâneţe.

Din reflexia lunii pline, în apa liniştită a mării s-a ridicat o fiinţă milenară, Yana, protectoarea mărilor.

Se spune despre Yana că ea ar fi fost prima care a trecut prin portal către Neversea, cu mii de ani în urmă şi că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-şi pune amprenta asupra vieţii.