Persil te trimite la Electric Castle

Concurs radio
share

Festivalul Electric Castle sta să înceapă iar la Virgin Radio Romania ai șansa să câștigi o super experiență de festival! Tu ne mărturisești ce păcate ai de spălat și Persil te trimite la Electric Castle, ca să-ti speli păcatele! Și rufele, la propriu!

Poți merge și anul acesta la Laundromat, o spălătorie cool unde poți să-ți speli și hainele, nu doar păcatele, foarte utilă la festival, mai ales dacă se păstreaza tradiția și plouă din nou.

Persil te așteaptă și cu alte surprize acolo, va avea și o promotie pentru cei care vor merge lângă Booha Stage: festivalierii vor fi invitați să-și spele păcatele cu o postare pe social media și vor putea câstiga un iPhone X.

Duminică și luni, la Virgin Radio Romania, te așteaptă o invitație dublă la Electric Castle, ca să te bucuri de experiența completă!

Prinde semnalul de concurs, ne trimiți pe WhatsApp la 0734.666.000 un mesaj scris sau audio în care ne spui ce păcate ai tu de spălat, noi alegem cel mai păcătos răspuns și Persil te premiază cu o invitație dublă la Electric Castle. Ai 15 minute la dispoziție să intri în joc, de când dăm semnalul de concurs în direct la radio!


Regulamentul concursului