Noi stim cât de blană ești… Întrebarea e… Tu știi?

Concurs radio
share

Virgin Radio Romania te provoacă să ne demonstrezi că ai blană de… Ursus.

Lucrurile sunt simple: Ascultă-i pe Bogdan și Ionuț în fiecare dimineață, sună și 0734.666.000 și intra în direct, învârte roata și accepta provocarea urșilor.

Retro Carpatin, Panda Pale Ale si Grizzly Black sunt cele 3 noi sortimente Ursus Specialitati, iar provocările pregătite pe roata noastră, au legatura cu ele.

 

 

Cu gândul la chefurile de pe vremuri, ursul Carpatin a făcut o bere nepasteurizată, cu gust proaspăt și bogat. URSUS Retro Carpatin e o specie de bere blondă cu personalitate, ce își păstrează intacte aromele produse de drojdie în procesul de fermentare, nefiind tratată termic. Ursus Retro Carpatin este pentru toti cei un pic nostalgici, care știu ca retro va fi mereu cool.

 

 

 

 

 

 

Cum Panda e un urs atras mereu de lucrurile interesante, el a pregătit o bere un pic mai exotică, ce oferă o paletă de gusturi aparte. URSUS Pale Ale Panda este ultima inovaţie din gama URSUS, o bere cu un gust ușor hameiat, note subtil fructate şi drojdie de fermentaţie superioară (tip Ale). Această specie e perfectă pentru cei curioşi, care se află mereu în căutare de noi experiențe.

 

 

 

 

 

 

Grizzly, un urs puternic si un pic cam serios la prima vedere, și-a făcut o bere neagră surprinzătoare si prietenoasă. URSUS Black Grizzly este o bere neagră adevarată, cu note de cafea si ciocolată, datorită celor 3 tipuri de malț prăjit, și un gust intens, care se dezvăluie treptat. Exact ca si personalitatea ursului brun, ce  pare sobru și neprietenos, dar apoi descoperi că e de gașcă și că si lui ii place distracția.

 

 

 

 

Regulamentul Concursului.

Anexa 1 a regulamentului.