MULȚI VORBESC, PUȚINI RIMEAZĂ ȘI CEI BUNI… CÂȘTIGĂ CU RED BULL LA VIRGIN RADIO ROMÂNIA

Concurs online, Concurs radio
share

Joia aceasta, pe 19 noiembrie, are loc “Red Bull Re:Vers ediția 2020”, un super-show online, ce va fi transmis pe redbull.ro și pe paginile de Facebook Red Bull & Virgin Radio Romania, care îi aduce în ring pe cei mai buni MCs de freestyle, sub deviza “Mulți vorbesc, puțini rimează, doar cei mai buni improvizează.”

Băieții ăștia, cei care participă la show-ul „Red Bull re:VERS 2020„, sunt MCi adevărați, sunt din categoria PROs.  Dar știți că tot românul e poet. Așa s-a născut! Așa că hai să va vedem pe voi, cum dați versuri, rime, cu intonație și pe beat. Cât de greu poate să fie?

Chiar dacă nu dați rime pe scenă, asta nu înseamnă că nu puteți să vă încercați puterile alături de noi, într-un battle pe care l-am pregătit acum pentru voi.

Așa că, dacă vreți să vă arătați talentul de MC și să câștigați și un premiu energizant și cool de la Red Bull, trimiteți acum cuvântul “REVERS” și numele vostru printr-un mesaj pe WhatsApp la 0734.666.000, încălziți-vă vocea și scoateți freestyler-ul din voi la iveală.

Avem beat, atmosferă, versuri, tot ce trebuie ca să reproducem întocmai atmosfera de la gala Red Bull Re:vers.

Regulamentul concursului.