Confidenţialitate

Intră în mood-ul de superstar cu Superdry la Virgin Radio Romania

Concurs online, Concurs radio
share

Vine, vine primavara și odată cu ea și noile colecții de haine must-have.

Dacă dai o tură prin magazine cu gândul să-ți înnoiești garderoba, vizita la SUPERDRY este o-bli-gatorie, mai ales dacă vrei să te simți ca un adevărat SUPER-star de fiecare dată când ieși în oraș. Și asta pentru că brandul britanic Superdry, prin articolele sale de îmbrăcăminte unice, cool, inscripționate manual, respiră o adevarată atitudine de star. Nu întamplător, o mulțime de super-vedete îl poartă pentru a se diferenția: Idris Elba, Leonardo di Caprio, Kylie Jenner, Kate Winslet, Justin Bieber sau David Beckham.

Acum ai și tu șansa să te simți ca un superstar. Ascultă-i pe Bogdan, Shurubel și Ionuț dimineața la Virgin Radio Romania, pentru că avem pregătit în fiecare zi de concurs câte un voucher de cumpărături valabil în magazinele Superdry din AFI Cotroceni si ParkLake.  Dacă te întrebi cum pui mâna pe voucher, lucrurile sunt simple: trebuie doar sa le scrii băieților pe WhatsApp la 0734.666.000 și să le răspunzi la întrebarea:

„Dacă ai putea fi unul dintre super-starurile SUPERDRY: Idris Elba, Leonardo di Caprio, Kylie Jenner, Kate Winslet, Justin Bieber sau David Beckham, cine ai vrea să fii și de ce?”

Cele mai cool haine din colectia de primavara 2019 te asteapta deja in magazinele SUPERDRY din mall-urile AFI COTROCENI si PARKLAKE din Bucuresti.  

Regulamentul concursului.