Citeste mai departe" />
ASCULTĂ
ONLINE
ASCULTĂ
ONLINE
Header

Fii primul român care are noul joc Monopoly Mania Pionilor – ediție limitată

01 Jan 1970 - 01 Jan 1970

Ești fan Monopoly și ai un pion preferat și norocos?

Anul acesta, Mister Monopoly le face o surpriză fanilor săi și le oferă ocazia de a alege următorii pioni ai jocului Monopoly Classic. Și tu îți poti vota cei 8 pioni preferați, din cele 8 categorii disponibile, până pe 31 ianuarie pe votemonopoly.com!

Iar ca să-ți fie mai ușor să-ți alegi noul pion preferat, în fiecare zi vom selecta la Virgin Tonic o categorie din cele opt și îți vom prezenta cei opt pioni din componență. Cum anunțăm la Virgin Radio Romania categoria zilei, ai la dispoziție 15 minute să trimiți prin WhatsApp la numărul 0734.666.000 pionul tău preferat din categorie! Fii creativ și spune-ne si ce te-a inspirat să alegi pionul respectiv, iar noi premiem cele mai interesante mesaje cu câte un joc Monopoly Mania Pionilor – ediție limitată, care nu se găsește momentan în niciun magazin din România!

Gata de joc? Alege-ți pionul la radio și continuă joaca și pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania după ora 10. La final de zi poți câștiga, prin tragere la sorți un joc Monopoly Mania Pionilor – ediție limitată!

Regulamentul concursului

  • Gabriel Cosmin

    Eu unul as alege calul avand in vedere ca este unul dintre cele mai puternice animale domestice si pe deasupra are si o tinuta aparte!