Festival Addicts

Concurs online, Concurs radio
share

Andrei Niculae și Gabriel Fereșteanu adună, fiecare, cea mai cool echipă!

Alege care dintre ei este pe stilul tău și poți face echipă cu Andrei sau Gabi la cele mai cool festivaluri din aceasta vară din România! Virgin Radio Romania îți asigură tot ce ai nevoie ca să te distrezi epic!

Deși sunt prieteni foarte buni, Andrei și Gabi sunt extrem de diferiți când vine vorba de festivaluri: Gabriel Fereșteanuy este in style (el își gândește mereu ținutele, își planifică deplasările și scenele la care vrea să mearga), iar Andrei Niculae este pe modul no limits (all in, fără planuri, doar trăiește momentul pur și simplu).

Care e pe stilul tău? Alege tabăra din care vrei să faci parte vara asta și dă start distracției alături de The World Famous Virgin Radio Romania! Pe 27 mai alegem câștigătorii!

Partenerii noștri de mobilitate sunt cei de la Paralela45.

Gata să intri în concurs? E simplu să-ți alegi echipa în care vrei să intri – Andrei Niculae sau Gabriel Fereșteanu. Te poți înscrie printr-o postare publică pe contul personal de Facebook sau Instagram cu o fotografie cu unul din cele două hashtaguri aferente fiecărei echipe: #teamNiculaeVirginRadio sau #teamFeresteanuVirginRadio.

Regulamentul concursului