Confidenţialitate

Extrahepatobine de la Good Routine®, la Virgin Radio Romania

Concurs radio
share

Știm cu toții că de multe ori lucrurile din exterior tind să ne acapareze viața și simțurile, uitând, din păcate, de grija față de noi și de corpul nostru. Un bun început poate fi ficatul, care este motorul organismului și duce cea mai grea luptă, mai ales că îl punem la încercare mereu.

Iar pentru că de multe ori lucrurile complicate au soluții cât se poate de simple, Guard Your Liver ® by Good Routine® îți vine în ajutor cu un complex bazat pe o sinergie de ingrediente active în concentrații mari: fosfolipide și silimarină, care regenerează și protejează ficatul.

De asemenea, avem și un concurs pregătit pentru tine. Răspunde pe Whatsapp la 0734.666.000 întrebărilor adresate de Bogdan și Ionuț, în fiecare dimineață, în matinalul Virgin Radio Romania, iar dacă ești suficient de inspirat, ai câștigat un premiu „Good Routine®”.

Și pentru că fericitul câștigător are nevoie de „pachetul complet”, acesta va primi și o dedicație muzicală din partea Guard Your Liver ® by Good Routine®, cu un mesaj original, care să-i amintească mereu că are un aliat de nădejde alături, atunci când mai face excese ca cel pe care tocmai ni l-a povestit la radio:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

GUARD-YOUR-LIVER® este potrivit pentru susținerea functiilor ficatului, suport în cazul exceselor și dezechilibrelor alimentare, persoanelor expuse factorilor de stres și în cazul poluării urbane.

Acesta este un supliment alimentar, citiți cu atenție informațiile de pe ambalaj.

Regulamentul concursului.