Confidenţialitate

E momentul să te simți specială… în luna iubirii, cu dm la Virgin Radio Romania!

Concurs online, Concurs radio
share

Februarie este, prin definiție, luna iubirii, iar aici nu ne referim doar la iubirea clasică, dintre doi parteneri, ci, prin extensie, ne putem gândi și la iubirea de sine, iubirea de frumos, iubirea de oameni buni sau de momente prețioase. Și, referindu-ne la emoții, una dintre cele mai versatile fraze din orice limbă începe cu:  « Mă simt… »  și continuă cu iubită /frumoasă /romantică /veselă/ optimistă/ strălucitoare/cuceritoare.

Și tocmai despre asta este noua campanie dm: o poveste despre emoție și frumusețe, despre cum te simți și, în funcție de starea ta, despre produsele pe care le găsești în rețeaua dm și care îți pot pune mai bine în valoare emoțiile…  sau ți le pot schimba.

Până pe 16 martie, cumperi de la dm produsele preferate și, în funcție de valoarea cumpărăturilor, primești reduceri de până la 20% la următoarea achiziție!

Lucrurile sunt simple: vă invităm pe voi, ascultătorii Virgin Radio Romania de toate vârstele și de ambele sexe, să vă lăsați purtați de emoții. Cu alte cuvinte, vă oferim un concurs prin care să vă exprimati stările și emoțiile, iar premiile oferite vă vor trimite într-o binemeritată vizită în cea mai apropiată drogherie dm.

Și pentru că ne-am gândit la toate, am pregătit nu unul, ci două concursuri, la care puteți câștiga premiile puse la bătaie de prietenii de la dm.

Primul concurs vă așteaptă în matinalul Virgin Radio Romania, acolo unde Bogdan și Ionuț vă vor stimula creativitatea cu întrebari zilnice. Dacă ești inspirat, ai pus mâna pe un card cadou dm cu 500 de lei valabil în drogheriile dm din întrega țară.

Dacă nu ești atât de matinal, avem altă idee: Ramona Dumitrescu și Andreea Remețan te vor invita să admiri cele mai râvnite produse din universul dm. Urmărește live-urile lor de pe Facebook-ul Virgin Radio Romania, răspunde provocării printr-un comentariu la video iar apoi, prin tragere la sorți, afli dacă și tu ești câștigătorul unui card cadou dm în valoare de 500 de lei!

Regulamentul concursului din matinalul Virgin Radio Romania. 

Regulamentul concursului organizat pe Faceebook-ul Virgin Radio Romania.