Advertisement
Advertisement

Dispari în 60 de secunde – Un quiz show de mii de euro

share

În 60 de secunde poți să faci praf tot salariul. Poți să te cerți cu persoana iubită. Poți trage un pui de somn în metrou! Poți face un tiktok sau poți da scroll de 180 ori pe insta! Poți mânca un burger (oare?!). Sau poți bea o cafea pe grabă.

Dar să dispari în 60 de secunde cu miile de euro puse la bătaie de Virgin Radio Romania? Din 5 septembrie, Veronica Trandafir și Andrei Niculae vor răsplăti cunoștințele tale generale cu mulți bani. Cât de mulți? Asta depinde doar de tine!

Lucrurile sunt mai simple decât par: în fiecare dimineață la Virgin Radio Romania Breakfast dăm semnalul de concurs Dispari în 60 de secundePrimul ascultător care sună la 0734.666.000 intră în direct la Virgin Radio Romania și are 60 de secunde la dispoziție pentru a răspunde la întrebări. Fiecare răspuns corect este premiat cu 50 euro, iar în cazul în care se răspunde corect la toate cele 10 întrebări, premiul se dublează și devine 1000 euro!

Și pentru că îți place atât de mult, îl aducem în toate programele! Dispari în 60 de secunde – cel mai tare quizz show de radio – îți aduce sute de euro, în fiecare zi și de la 10 la 21! Ascultă Virgin Radio Romania, răspunde corect la întrebări și Dispari în 60 de secunde cu sute de euro!

Toate edițiile de până acum se văd integral pe YouTube și Tik Tok!

 

Regulamentul campaniei poate fi consultat chiar aici.