Confidenţialitate

Câștigă zilnic o boxă portabilă Hama Twin 2.0

share

Știm că nu te poți despărți de muzica ta preferată nici măcar o secundă. Cu Hama Bluetooth® Twin 2.0, impermeabil, 20W te bucuri de muzica ta preferată oriunde îți dorești, fie că ești la mare, la munte, la piscină sau….la duș.

Asta pentru ca difuzorul este rezistent la apă, asigurând o calitate ireproșabilă a sunetului oriunde te-ai afla. În plus, poți avea două difuzoare individuale, așa încât să te poti plimba oricum dorești prin casă fără să pierzi muzica preferată.

Știm că îți place să cânți la duș – dar oare cui nu-i place? – și vrem să te ajutăm să cânți mai bine, să te perfecționezi, ba chiar să ne asigurăm că ai o experiență unică, super cool, iar cu boxele waterproof Hama cânți și în cadă fără probleme.

Trimite-ne zilnic, în timpul matinalului Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Andrei și Andrei Niculae un mesaj audio prin WhatsApp cu un demo, în care să te auzim fredonând piesa ta preferată de cântat sub duș și noi îl vom premia pe cel mai impresionant (nu neaparat talentat) ascultător cu o boxă wireless HAMA care să îl acompanieze mereu oriunde va avea chef să cânte.

Poți să mormăi, să faci beatbox, să mumble, să cânți cu tadada sau tududu, să cânți cu vocea, cu versuri  sau doar să bați ritmul, să cânți în engleză, în română, în spaniolă sau chiar în chineză, atâta vreme cât ne impresionezi – și ne aduci un zâmbet pe buze – cu înregistrarea ta inedită.

 

Regulamentul concursului poate fi consultat chiar aici