Advertisement
Advertisement

Câștigă un Philips OneBlade cu Virgin Radio Romania

Concurs radio
share

Lansat de curând în România, Philips OneBlade este un nou styler hibrid, revoluționar, ideal pentru bărbații care își doresc un look original și care nu dedică mult timp bărbieritului.

Acesta nu este un aparat de bărbierit obișnuit. Philips OneBlade propune un nou mod de a tunde, bărbieri şi contura barba. Philips OneBlade poate fi folosit pe pielea umedă sau uscată și poți obtine styling-ul dorit dintr-o singură mişcare, fără ca lama să intre în contact direct cu pielea. În plus, are și o baterie pentru utilizare îndelungată, oferind 45 de minute de utilizare efectivă.

Ascultă Virgin Tonic, la Virgin Radio Romania, și poți câștiga pe loc un Philips OneBlade dacă răspunzi provocării noastre!

Când dăm semnalul de concurs, sună-ne în direct la 0734.666.000, număr cu tarif normal, și lasă-ne să-ți facem profilul personal doar ascultând „sunetul bărbii tale”. Ne-am dat seama ca suntem experți în ”citit bărbi” și acum suntem gata să facem asta și pentru tine. Testează-ne, în direct la Virgin Radio România! Te așteptă noul Philips OneBlade!

Regulamentul concursului