Câștigă un iPhone7

Concurs radio, Energia aia bună
share

 Virgin Radio Romania îți aduce în fiecare zi, la Virgin Tonic, un iPhone7!

Te poți înscrie și aici online ca să câștigi un iPhone7! Săptămânal, extragem dintre cei care s-au înscris aici un câștigător al unui super iPhone7!

[form form-5]

Cum câștigi un iPhone7 în Virgin Tonic, zilnic, la Virgin Radio Romania

Ascultă în fiecare dimineață, între 6:30 și 10:00, emisiunea Virgin Tonic și prinde parola zilei. Cum am anunțat parola la Virgin Radio Romania, trebuie sa trimiți SMS la numărul 3721 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Digi Mobil și Telekom) cu parola, numele tău și orașul din care ești. Dacă ai noroc, intri în direct la Virgin Tonic și ne jucăm pentru un iPhone7!

În direct, ai 15 secunde să spui 7 cuvinte diferite din categoria pe care o spunem  la Virgin Radio Romania (exemplu: din categoria “haine” fac parte: pantaloni, blugi, hanorac, cămașă, tricou, pijama, sacou, geacă, etc.). Dacă ne spui șapte cuvinte din categoria anunțată, în cele 15 secunde, atunci te-ai ales cu un super iPhone7!

Cum câștigi pe virginradio.ro un iPhone7

În fiecare zi de vineri, dintre participanții care s-au înscris online alegem câștigătorul unui iPhone7! Ai nevoie de parola pe care o auzi la radio pentru a te putea înscrie pe virginradio.ro!

Te poți înscrie și în weekend, folsind parola aflată de la Virgin Radio Romania vineri. La fiecare tragere la sorți participă înregistrările valide pe site recepționate până în acel moment.

E simplu! Succes! E timpul să ai propriul iPhone7 cu Virgin Radio Romania!

Regulamentul concursului ”Un iPhone 7 pe zi”

Câștigătorii extragerilor online: